Concursul “Tu faci tricoul naționalei” s-a încheiat! Faza finală a fost câștigată de Cătălin Marian, al cărui design a fost considerat de comisie ca fiind cel mai potrivit pentru a marca participarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani!

Suporterii cu talent creativ și competențe de design au avut termen până vineri, 4 octombrie, să trimită modelul de echipament pe care-l propun pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara anului viitor. Astfel, s-au înscris în concurs aproape 100 de creatori români. Propunerile primite au fost analizate de o comisie, care a decis 5 top design-uri pentru faza finală: Sorin Bărbulescu, Florin Buzea, Cătălin Marian, Adrian Ivașcu și Vladi Păunescu.

Dintre cele cinci modele de echipament, cel mai apreciat de membrii comisiei a fost cel al lui Cătălin Marian. Acesta va primi un premiu în valoare de 1.000 de EURO, constând în produse Joma.

Componența Comisiei:

Horia Brenciu  – artist
Vlad Munteanu – Manager operațional al loturilor naționale în cadrul FRF
Romeo Bănică – Manager Marketing FRF
Cătălin Popescu – Manager Media FRF
Alfonso Flores – Manager Sponsorizări – Joma

FRF și-a dorit să implice suporterii naționalei în procesul de realizare a echipamentului de joc. În spiritul mesajului din sloganul echipelor reprezentative, “Luptăm Împreună!”, ne dorim ca fanii să fie cu adevărat parte integrantă a marii familii tricolore.

Modelul de echipament va intra în producție anul viitor, nu înainte de a fi definitivat de partenerul tehnic al echipei naționale, Joma, iar asta se va întâmpla după ce se va primi și aprobarea de la FIFA.