La Cluj-Napoca, la meciul cu Slovenia, tinerii jucătorii de la UAT Dumbrăvița, formația care a cucerit trofeul Cupa Satelor ediția 2021-2022, au asistat la antrenamentul oficial și s-au aflat în tribună la meciul disputat joi seara.

Laureații Cupei Satelor de la faza finală disputată în luna mari, la Gura Râului, în județul Sibiu, au primit premiul mult visat. Aceștia au avut parte de o experiență VIP la meciul România – Slovenia.

Miercuri seara, tinerii fotbaliști au primit un tricou de colecție ce marchează 100 de ani de Echipa Națională și au fost prezenți la antrenamentul oficial, unde au avut acces și pe gazon, prilej cu care au fost salutați și felicitați de tricolori. Au făcut și o poză de grup, apoi au urmărit întreaga ședință de pregătire din tribună.

Copiii au revenit la stadionul Cluj Arena a doua zi, joi, pentru a urmări partida cu Slovenia. Înainte de a ajunge tricolorii la stadion, aceștia au avut și ocazia de a vizita vestiarul tricolorilor. Ulterior, au asista la meci din tribună.

Dedicată copiilor U13 din satele și comunele României, Cupa Satelor este organizată de Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Asociațiilor Județene de Fotbal și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.