Sportpictures

CFR Cluj a câștigat și partida retur cu Rennes, a ajuns la trei victorii în Europa League și mai are nevoie de o remiză din meciurile cu Lazio, în deplasare, și cu Celtic, acasă, pentru a se califica mai departe.

Partida nu a fost ușoară pentru CFR. Campionii României au speculat însă perfect și au dat lovitura în finalul partidei, când Rondon a marcat cu o lovitură de cap, după un corner executat de Ciprian Deac.

Clujenii au mai avut ocazii, însă același Rondon, Traore sau Culio nu au reușit să îl învingă pe goalkeeper-ul advers. La poarta cealaltă, Arlauskis a fost imperial, reușind să îi blocheze pe francezi în mai multe rânduri. Pe final, CFR a rămas în inferioritate, cel eliminat a fost chiar autorul golului, dar tabela nu s-a mai modificat, iar acum clujenii sunt aproape de primăvara europeană. Mai au nevoie de un singur punct în următoarele două meciuri!

În celălalt meci al grupei, Celtic s-a impus pe terenul lui Lazio, a ajuns la 10 puncte și e deja calificată în faza următoare a competiției.

CFR CLUJ – RENNES 1-0
A marcat: Rondon (87)
CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Hoban, 74), Burcă, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac (Păun, 89), L. Traore (Rondon, 71), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu.
Rennes: Salin – Traore, Da Silva, Gangnon, Maouassa – Del Castillo (Siebatcheu, 66), Bourigeaud (Bourigeaud, 84), Grenier, Raphina – Hunou (Gboho, 66), Niang. Antrenor: Julien Stephan.

Clasamentul Grupei E
1. Celtic – 10 puncte
2. CFR Cluj – 9 puncte
3. Lazio – 3 puncte
4. Rennes – 1 punct

Programul grupei:
28 noiembrie: Lazio – CFR Cluj, Celtic – Rennes (22:00)
12 decembrie: CFR Cluj – Celtic, Rennes – Lazio (19:55)

“Am executat cornerul pe scurt pentru că știam că acolo au probleme! Poate că nu meritam victoria, ei au avut mai multe ocazii, dar uneori, când joci cu sufletul, poți să depășești talentul. Fotbalul înseamnă multă muncă! Mă bucur că Arlauskis a prins o seară extraordinară!”

Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj