Foto: Facebook / CSA Steaua

La finalul săptămânii trecute s-au disputat primele opt partide ale rundei cu numărul 16, ultima din acest an în Liga 2 Casa Pariurilor. După Chiajna – Hermannstadt 0-0, vineri, următoarea zi a adus un nou duel interesant în partea superioară a clasamentului: CSA Steaua s-a impus în fața lui FC Buzău cu 1-0.

 

După două eșecuri la rând, CSA Steaua s-a impus datorită reușitei lui Vasile Buhăescu din minutul 16, șut cu dreptul din 8 metri, după pătrunderea lui Robert Neacșu în banda stângă. Prin acest succes obținut în Ghencea roș-albaștrii au egalat Buzăul la puncte, 28.

Tot sâmbătă, Politehnica Timișoara a reușit o victorie în zi de Centenar. În deplasarea de la Giurgiu timișorenii au fost extramotivați și au obținut cele trei puncte contra Astrei, scor 2-0. Ioan Mera (52) și Erik Gerbi (73) au fost marcatorii. La final, oaspeții au sărbătorit împreună cu cei aproximativ o sută de fani care au venit din Banat.

Prin victoria cu Viitorul Pandurii, Unirea Slobozia a reintrat în lupta pentru un loc de play-off, nou-promovata Unirea Dej a reconfirmat sezonul bun cu un succes în fața lui Metaloglobus, iar Fotbal Club Brașov a pus punct serie de opt înfrângeri consecutive cu un 4-2 în fața Unirii Constanța.

Etapa se încheie cu jocurile din 6 și 7 decembrie, ambele transmise în direct la Digi, Look, Telekom. Iată rezultatele și programul complet:

CLASAMENT LIGA 2 CASA PARIURILOR

Rezultatele etapei 16

Vineri, 3 decembrie

Concordia Chiajna – Hermannstadt 0-0

Sâmbătă, 4 decembrie

Dunărea Călărași – AFC 1919 Dacia Unirea Brăila 3-1

Unirea Slobozia – Viitorul Pandurii 2-0

CSC 1599 Șelimbăr – Politehnica Iași 0-0

Fotbal Club Brașov – Unirea Constanța 4-2

Unirea Dej – Metaloglobus București 1-0

Astra – Politehnica Timișoara 0-2

CSA Steaua – FC Buzău 1-0

Luni, 6 decembrie

SC FC Ripensia – AFK Csikszereda (15:30) LIVE

Marți, 7 decembrie

ACS Petrolul 52 – Universitatea Cluj (17:00) LIVE

LIVE – Meciuri televizate la Digi, Look și Telekom.