Echipele naționale de fotbal feminin sunt angrenate, în aceste zile, în partidele din grupele de calificare pentru Campionatul Mondial de anul viitor, la aceste jocuri fiind delegate și brigăzi de arbitri și oficiali din România.

Astfel, la jocul dintre Serbia și Israel, contând pentru Grupa H și programat joi, 7 aprilie, a oficiat o brigadă de arbitri compusă din Ana Maria Terteleac, ajutată la linii de Alexandra Apostol și Mihaela Țepușă, rezervă fiind Iuliana Demetrescu.

Marți, 12 aprilie, Iuliana Demetrescu va fi la centru la jocul din Grupa A, dintre Suedia și  Irlanda, ea fiind ajutată la linii de Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, rezervă fiind Ana Maria Terteleac.

Vineri, 8 aprilie, la jocul dintre Estonia și Grecia, din grupa I, de la Tallin, delegat de joc din partea FIFA va fi Octavian Goga, iar sâmbătă, 9 aprilie, la jocul Germania-Portugalia, din Grupa H, de la Bielefeld, Teodora Albon a fost delegată ca observator pentru arbitri.

Marți, 12 aprilie, la partida dintre Armenia și Albania, de la Armavir, observator pentru arbitri va fi Nicolae Grigorescu, iar la partida din Grupa H, dintre Portugalia și Bulgaria, delegat de joc a fost numită Roxana Berceanu.

Articol de Daniel Lazăr