Foto: UEFA

Partidele retur din cadrul play-off-ului Conferenece League vor avea loc la mijlocul acestei săptămâni, forul continental delegând și o brigadă de arbitri din România pentru această fază a competiției.

Astfel, jocul de la Enschede, de pe arena De Grolsch Veste, dintre FC Twente (Olanda) și ACF Fiorentina (Italia), va fi condus la centru de către Radu Marian Petrescu, ajutat de arbitrii-asistenți Radu Adrian Ștefan Ghinguleac și Mircea Mihail Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan.

UEFA i-a desemnat pentru acest joc ca observator pentru arbitri pe Stefan Johannesson (Suedia), iar ca delegat de joc pe Roy Cathcart (Irlanda de Nord).

În ceea ce privește meciurile în care sunt angrenate echipele românești, la partida Viking FK – FC FCSB va oficia o brigadă de arbitri din Ungaria, formată din Tamás Bognár, Balázs Buzás și Péter Kóbor.

Meciul dintre Hapoel Be’er Sheva FC și Universitatea Craiova a fost încredințat unei brigăzi din Belgia, cu Erik Lambrechts la centru, care va fi ajutat la linii de Jo De Weirdt și Mathias Hillaert, iar meciul CFR 1907 Cluj (ROU) – NK Maribor va fi condus de arbitri din Scoția, cu John Beaton la centru, acesta fiind ajutat de arbitrii-asistenți Daniel McFarlane și Douglas Potter.

Articol de Daniel Lazăr