Foto: UEFA

În aceste zile se desfășoară primele meciuri din preliminariile pentru turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2024, la unul dintre acestea urmând a oficia o brigadă de arbitri din România.

Astfel, Radu Petrescu va conduce la centru meciul dintre Luxemburg și Portugalia, el urmând a fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Mircea Mihail Grigoriu, al patrulea oficial fiind Iulian Dima. În camera VAR se vor afla tot arbitri din țara noastră, Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic.

Observator pentru brigada de arbitri va fi Jon Skjervold (Norvegia), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Peter Lundström (Finlanda).

Partida dintre Luxemburg și Portugalia, din grupa J a preliminariilor pentru CE de anul viitor, va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 21:45, pe Stade de Luxembourg.

O altă brigadă de arbitri din România, formată din centralul Andrei Florin Chivulete și asistenții Mihai Marius Marica și George Florin Neacșu, a condus partida amicală dintre Irlanda și Letonia. Meciul disputat aseară, la Dublin, pe Aviva Stadium, s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-2 (2-2).

Articol de Daniel Lazăr