Foto: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

UEFA a anunțat brigăzile de arbitri care vor oficia în turneul de calificare pentru turul preliminar al UEFA Champions League 2023/24, un mini-turneu care se va disputa în Islanda.

Marți, 27 iunie, la semifinala dintre Atletic Club d’Escaldes (Andorra) și FK Buducnost Podgorica (Muntenegru), la centru se va afla Marcel Bîrsan, care va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Ciprian Danșa, cel de-al patrulea oficial fiind Marian Barbu. În camera VAR se vor afla doi oficiali tot din țara noastră: Radu Petrescu și Cătălin Popa.

Observator pentru brigada de arbitri a fost desemnat Robert Schorgenhofer (Austria), iar delegat de joc Paul Tompkins (Anglia).

Partida va avea loc de la ora 16:00, pe stadionul Kopavogsvollur din Kopavogur, tot aici urmând să se joace, de la ora 22:00, și a doua semifinală, între SP Tre Penne (San Marino) și Breioablik (Islanda).

Învingătoarele din cele două partide vor disputa finala pentru calificarea în primul tur preliminar al UCL, meciul urmând a avea loc vineri, 30 iunie, de la ora 22:00.

Articol de Daniel Lazăr