Federația Română de Fotbal anunță că Banca Transilvania este partener oficial al UEFA Under 21 Championship 2023, organizat de România și Georgia, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru iubitorii de fotbal din întreaga lume.

Liderul de piață din domeniul bancar din România și cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est, Banca Transilvania, este unul dintre sponsorii oficiali ai Campionatului European Under 21 din România, competiție care se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023.

BT susține tinerele talente din 2021, când înainte de EURO U21 din Ungaria și Slovenia a devenit partener al selecționatei Under 21 a României, reprezentativă pe care o susține și în prezent.

Turneul final EURO U21 2023 este primul care va fi organizat în două țări. Acesta va avea loc în România și Georgia. Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D, în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

Partidele vor avea loc pe stadioanele Steaua și Rapid-Giulești în București și pe Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca. Programul meciurilor și alte detalii despre competiție găsiți pe https://www.frf.ro/under21/.

Georgia va găzdui întâlnirile din Grupa C, din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, și cele din Grupa A, unde se află Portugalia, Țările de Jos, Belgia și Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală și finala competiției.

Prin prezența la acest turneu final, România bifează a treia participare consecutivă după cele din 2019 și 2021.