Duminică, 28 aprilie, sunt programate meciurile etapei cu numărul 8 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii Feminine!

Trei partide din cele 4 programate în acest weekend vor putea fi urmărite pe FRF.tv și PRO Arena:

  •  PLAY-OFF | Politehnica TM – Universitatea Cluj, 28 aprilie, ora 11:00, în direct pe FRF.tv 
  •  PLAY-OFF | FK Csikszereda – Farul Constanța, 28 aprilie, ora 13:00, în direct pe PRO Arena
  •  PLAY-OUT | CS Gloria 2018 BN – ACS Banat Girls, 28 aprilie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv

Etapa cu numărul 8 din această duminică va debuta cu derby-ul din play-off dintre Politehnica Timișoara și Universitatea Cluj. Bănățencele vor încerca să rupă lanțul înfrângerilor consecutive din campionat. După zero puncte acumulate în ultimele 6 etape din play-off Politehnica Timișoara va avea o misiune extrem de complicată împotriva celor de la Universitatea Cluj. Clujencele vin după o serie de rezultate pozitive, iar în acest moment se află pe locul 2 în campionat, la doar 3 puncte distanță de liderul Farul Constanța.

Farul Constanța va avea și ea o partidă dificilă în compania celor de la FK Csikszereda, care are un moral bun după ce a reușit să se impună la limită pe terenul Politehnicii Timișoara. Constănțencele au obținut etapa trecută o remiză albă împotriva Universității Cluj, notând astfel și prima partidă din play-off care se încheie la egalitate în acest sezon.

În play-out lucrurile sunt mult mai clare. CS Gloria 2018 BN nu mai poate pierde, matematic, poziția de lider. Bistrițencele vor juca în această etapă cu ACS Banat Girls, care vine după o înfrângere dureroasă împotriva celor de la CSM Alexandria (1-6).

 

Politehnica TM – Universitatea Cluj, 28 aprilie, ora 11:00, în direct pe FRF.tv

Melinda Nagy, jucătoare Politehnica TM: ”Suntem într-o perioadă neagră, avem o singură victorie în 7 meciuri din play-off. Avem un parcurs la care nu ne așteptam, cred că nimeni nu se aștepta. Matematic încă avem șanse la titlu, nu ne rămâne decât să încercăm să ieșim din această pasă extrem de proastă și să fim cea mai bună versiune a noastră în meciurile rămase.”

Maria Stamate, jucătoare Universitatea Cluj: ”Duminică, victoria este vitală pentru noi. Ne dorim să continuăm seria meciurilor bune, astfel încât să ne atingem obiectivul final.”

Sonia Bumbar, jucătoare Universitatea Cluj: ”Toate meciurile sunt foarte importante pentru noi și avem nevoie să obținem cele 3 puncte. Va fi un meci greu, dar suntem pregătite să dăm totul pentru a obține victoria la Timișoara!”

 

FK Csikszereda – Farul Constanța, 28 aprilie, ora 13:00, în direct pe PRO Arena

Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda: ”Echipa noastră este într-o formă sportivă bună în acest moment, și asta se vede în jocul în ansamblu prestat. Se pare că ne convine și  ritmul de: miercuri – duminică, așa ne planificăm pregătirea și recuperarea între jocuri,  drept urmare aștept o evoluție  cel  puțin la nivelul ultimului joc cu Farul în care am reușit să ne impunem chiar la ei acasă!”

Zoe Magyarics, jucătoare FK Csikszereda: ”Vrem să demonstrăm că rezultatele noastre  din ultima perioadă nu au fost surprize. În play-off fiecare echipă are șansa să ajungă cât  mai sus pe podium. Și asta vrem să demonstrăm cu evoluțiile noastre din ultima perioadă. Mă aștept la o evoluție bună a echipei noastre, pentru că suntem într-o formă bună.”

Ioana Bortan, jucătoare Farul Constanța: ”Ultima bătălie din lunga noastră deplasare de 10 zile. Deși știm că ne așteaptă un meci greu, suntem încrezătoare că o să plecăm acasă cu toate punctele puse în joc și, evident, să mai facem un pas important spre obiectivul nostru final.”

Raluca Sîrghe-Simes, antrenoare Farul Constanța: ”Urmează încă un meci dificil la Miercurea Ciuc în care încercăm să le recuperăm pe fete și să le aducem la un nivel cât mai înalt pentru a câștiga meciul. Știm că va fi un nou meci foarte greu, așa cum au fost toate din play-off, dar trebuie să câștigăm.”

 

ACS Târgu Mureș – CSM Alexandria, 28 aprilie, ora 11:00

Anna Biro, jucătoare ACS Târgu Mureș: ”Știm că la fiecare meci intrăm pe teren cu șansa a doua, datorită lotului nostru foarte tânăr, și fără mare experiență la acest nivel, dar totuși cred că o să vină și meciul pe care o să-l câștigăm, poate chiar duminică, împotriva celor de la CSM Alexandria.”

Iustina Rezeanu, jucătoare CSM Alexandria: ”Duminică vom disputa pe teren propriu meciul contra celor de la Târgu Mureș. Se anunță un meci greu cu o echipă tânără, ambițioasă și dornică să facă puncte, însă acest lucru nu ne sperie! Trebuie să abordăm meciul cu mare prudență și seriozitate, să punem în practică tot ceea ce am făcut la antrenamente. Venim după 2 deplasări lungi, starea de oboseală începe să își spună cuvântul însă am încredere că vom face un meci bun și că vom lua toate cele 3 puncte puse în joc. În ultima vreme am demonstrat că suntem o echipă de valoare, am legat victoriile și sper să menținem acest trend ascendent. Consider că jocul nostru a crescut de la etapă la etapă, ne-am omogenizat și forța de grup și-a spus cuvântul.”

 

CS Gloria 2018 BN – ACS Banat Girls, 28 aprilie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv

Natalia Munteanu, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Ne pregătim cât mai bine pentru fiecare meci, indiferent de adversar. Suntem concentrate, determinate și vrem să obținem maximum puncte și la finalul acestei partide.”

Mirabela Ristache, jucătoare CS Gloria 2018 BN: “Întâlnim o echipă incomodă. Pregătim meciul foarte bine și tot ce ne rămâne de făcut este ca la ora meciului să fim concentrate și focusate pe ceea ce avem de făcut în teren și să prestăm un joc cât mai bun. Vrem ca toate cele trei puncte să rămână la Bistrița.”

Larisa Grigore, jucătoare ACS Banat Girls: ”Duminică ne așteaptă un meci greu, nu suntem nici în cea mai bună perioadă a noastră, am suferit o înfrângere dureroasă, dar suntem pregătite pentru orice provocare. Ne montăm și ne focusăm pentru acest meci cu Gloria Bistrița, și încercăm să scoatem un rezultat bun.”

Elena Ruvila, jucătoare ACS Banat Girls: ”Duminică ne așteaptă un meci dificil, mai ales că nu trecem printr-o perioadă bună, dar suntem unite și încrezătoare în noi că putem scoate un rezultat bun.”

 

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor.