Miercuri și joi, 24 și 25 aprilie, sunt programate jocurile etapei cu numărul 7 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii Feminine!

Trei partide din cele 4 programate în această etapă intermediară vor putea fi urmărite pe FRF.tv și PRO Arena:

  •  PLAY-OFF | Politehnica Timișoara – FK Csikszereda, 24 aprilie, ora 12:30, în direct pe PRO Arena
  •  PLAY-OFF | Universitatea Cluj – Farul Constanța, 24 aprilie, ora 16:30, în direct pe FRF.tv
  •  PLAY-OUT | ACS Banat Girls – CSM Alexandria, 24 aprilie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv

Pe 24 și 25 aprilie avem programată etapă intermediară în SuperLiga Feminină. Se vor da dueluri tari la mijlocul săptămânii, în etapa cu numărul 7 a campionatului. Emoțiile cresc odată cu trecerea timpului pentru că titlul pare departe de a fi decis, însă etapele se scurg.

Universitatea Cluj va primi vizita constănțencelor la Iclod și va avea șansa de a egala liderul la puncte în cazul unei victorii. Farul Constanța se poate desprinde în vârful ierarhiei în cazul în care câștigă la Iclod, iar Politehnica TM se va încurca acasă cu FK Csikszereda.

Politehnica TM speră să rupă lanțul înfrângerilor consecutive din campionat, în timp ce FK Csikszereda speră să profite și ea de forma mai puțin bună a timișorencelor și să mai adauge câteva puncte în dreptul lor.

În play-out, CS Gloria 2018 BN are șansa de a-și întări poziția de lider după o eventuală victorie împotriva celor de la ACS Târgu Mureș. De cealaltă parte, CSM Alexandria va încerca să se apropie de ACS Banat Girls în meciul direct de miercuri, 24 aprilie.

Politehnica TM – FK Csikszereda, 24 aprilie, ora 12:30, în direct pe PRO Arena

Șhaira Pera, jucătoare Politehnica TM: ”Ne așteaptă un alt meci puternic cu Miercurea Ciuc, o echipă ambițioasă cu care mereu am avut meciuri intense. A fost o perioadă rece pentru noi, însă suntem pregătite să dăm totul pe teren pentru a obține cele trei puncte. Partida vine ca un nou început și ca o nouă șansă de a lupta și de a ne asigura victoria demonstrând că nimic nu a fost întâmplător. Suntem încrezătoare și motivate pentru a rămâne în lupta pentru titlul de campioană!

Claudia Bistrian, jucătoare Politehnica TM:Ne așteaptă un meci greu miercuri, ca fiecare meci din acest play-off. Nu ne aflăm într-o pasă bună, dar trebuie să fim concentrate, unite și să dăm totul pe teren ca să obținem victoria.

Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda:Eu  zic  că  am  avut  o  evoluție  bună  contra  Clujului  și  puteam  chiar  câștiga  acel  meci  privind  aspectul  jocului  în totalitate, dar  nu  ne  demoralizăm  și  ne  continuăm  drumul  cum  ne-am  propus.  Meciul  de  la  Timișoara  este  o  nouă   oportunitate  pentru  echipa  noastră  de  a  demonstra  că  avem  valoare  și  jucăm  la  victorie  fiecare  partidă.”

Anita Antal, jucătoare FK Csikszereda:Am  fi  meritat  cel  puțin  un  punct  în  jocul  cu  “U”  dar  ăsta  e  fotbalul. Mergem  la  Timișoara  ca  să  demonstrăm  că  nu  degeaba  am  ajuns  în  play-off  și  rezultatele  noastre  pozitive  de  până  acum  nu  au  fost  întamplătoare.”

Universitatea Cluj – Farul Constanța, 24 aprilie, ora 16:30, în direct pe FRF.tv

Sonia Bumbar, jucătoare Universitatea Cluj:Întâlnim o echipă puternică, dar avem o revanșă de luat! Mă bucur că reușim să creștem de la meci la meci, și cu siguranță vom da totul ca să ieșim învingătoare în meciul cu Farul Constanța! De asemenea, și faptul că jucăm acasă ne bucură pentru că așa putem avea suporterii și mai aproape de noi!

Delaney Lindahl, jucătoare Universitatea Cluj:Este un meci foarte important pentru noi. Ne-am pregătit și am muncit din greu așa că nu ne dorim decât o victorie.

Olga Iordăchiuși, jucătoare Farul Constanța:Ne așteaptă un meci foarte greu la Cluj, dar suntem motivate. Mental stăm foarte bine și mergem acolo să dăm totul pentru a obține puncte. Am reușit să câștigăm deja în acest sezon la Cluj și asta ne oferă încredere că putem realiza acest lucru din nou. Depinde numai de noi și vrem să luăm o opțiune importantă în lupta pentru titlu.

Ana Maria Stanciu, jucătoare Farul Constanța:Suntem conștiente că întâlnim o echipă puternică, dar noi am făcut meciuri bune în deplasare și mergem la Cluj pentru a câștiga cele trei puncte și a ne menține pe primul loc în clasament.”

ACS Banat Girls – CSM Alexandria, 24 aprilie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv

Andreea Tomescu, jucătoare ACS Banat Girls:Meciul de miercuri se anunță unul foarte dificil fiindcă întâlnim o echipă bătăioasă care luptă pentru orice balon, o echipă care  prestează un joc bun și cu un lot omogen având jucătoare care evolează de cațiva ani împreună. O să se simtă și oboseală din ambele părți că atât noi cât și ele venim din deplasare și avem meciuri din 3 în 3 zile iar asta o să își spună cuvantul.”

Rebeca Pavel, jucătoare ACS Banat Girls:Suntem pregătite și determinate să jucăm la potențialul nostru maxim în meciul de miercuri împotriva echipei din Alexandria. Respectăm adversarul nostru și suntem conștiente că va fi o confruntare competitivă și deloc ușoară.”

Carina Doiban, jucătoare CSM Alexandria:Ne pregătim să jucăm cu un adversar puternic. Jucăm în deplasare, dar asta nu o să ne încurce. Suntem motivate, vrem să arătăm un meci frumos, să realizăm toate momentele noastre. Să îndeplinim tot ce ne cere antrenorul. Am lucrat mult și trebuie să demonstrăm în meci cele mai bune calități ale noastre.

Călin Pistolea, Antrenor CSM Alexandria:De fiecare dată când am jucat împotriva echipei Banat Girls, jocurile au fost destul de disputate. Încercăm să fim cât mai concetrate și să obținem maximum din acest joc, suntem încrezători!

CS Gloria 2018 BN – ACS Târgu Mureș, 25 aprilie, ora 17:00

Oana Negrea, jucătoare CS Gloria 2018 BN:E o perioadă dificilă, cu multe meciuri într-un interval scurt de timp. Vrem să continuăm seria de victorii din campionat, de aceea tratăm fiecare meci cu seriozitate. Ne dorim să terminăm play-out-ul fără înfrângere.

Alexandra Hornea, jucătoare CS Gloria 2018 BN:Ne dorim să facem un meci bun și să continuăm seria meciurilor încheiate cu victorie. Acest lucru ne dă încredere pentru meciurile care urmează atât în campionat cât și în Cupa României.”

Kincso Szekely, jucătoare ACS Târgu Mureș: ”Ne așteaptă un meci greu contra unei echipe puternice, dar având în vedere că nu avem nimic de pierdut, vom încerca să facem un meci cât mai bun și să ne îmbunătățim jocul.

Maia Duran, jucătoare ACS Târgu Mureș: ”După un meci bun cu Banat Girls, în care am fost aproape de primele puncte, mergem încrezătoare la Bistrița. Chiar dacă este o echipă mai puternică, noi rămânem la fel de motivate și dornice să ne autodepășim.”

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor!