Etapa cu numărul 6 marchează începutul returului pentru Liga 1 Feminin. Zilele de 29 și 30 aprilie pregătesc meciuri interesante pentru iubitorii de fotbal din toată țara, două dintre meciurile play-off-ului putând fi urmărite în direct pe Pro Arena și FRF TV.

Vasas Femina FC – ACS Banat Girls

Echipa din Comloșu Mare urmează să meargă la Odorheiu Secuiesc pentru a juca sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 11:00.

„Grupul pe care noi am reușit să-l facem la această echipă e unul dintre cel mai frumos și unit dintre toate echipele pe care eu le-am antrenat”

Ivasuc Liviu, antrenorul ACS Banat Girls, a declarat: „Clasamentul nu arată cum ne-am fi dorit după turul play-off-ului. Această serie de 4 jocuri în care nu am reușit să facem puncte nu e una favorabilă și toată responsabilitatea este a mea. Pot spune că regăsesc lucruri pozitive în cadrul echipei: implicare, seriozitate și progresul lor este unul chiar evident în ciuda rezultatelor. Pe lângă toate acestea, grupul pe care noi am reușit să-l facem la această echipă e unul dintre cel mai frumos și unit dintre toate echipele pe care eu le-am antrenat, ceea ce mă face să cred că acum la greu îl vom unii mai mult și tot noi împreună începând de la următorul joc vom găsi soluții, nu scuze. Vom demonstra că putem fi surpriza plăcută a acestui campionat cum am fost în prima parte când nimeni nu ne dădea nici o șansă să prindem play-off-ul!”

CLASAMENT: 5. ACS Banat Girls (21 pct.) 6. Vasas Femina FC (17 pct.)

FK Csikszereda Miercurea Ciuc – FC Universitatea Cluj – în direct pe FRF TV sâmbătă, 29 aprilie, ora 14:00

După victoria spectaculoasă contra liderului clasamentului, Universitatea Cluj urmează să joace în deplasare la Miercurea Ciuc. Aflată pe locul 4 al clasamentului, FK Csikszereda vine după o victorie acasă cu ACS Banat Girls.

Meciul va putea fi văzut live pe FRF TV.

CLASAMENT: 2. FC Universitatea Cluj (42 pct.) 4. FK Csikszereda (25 pct.)

Politehnica Timișoara – FC Carmen București – în direct pe PRO ARENA duminică, 30 aprilie, ora 13:00

Liderul clasamentului, Politehnica Timișoara, urmează să întâlnească FC Carmen București pentru a doua oară în play-off. Primul meci a fost jucat acasă la FC Carmen București, pe stadionul stadionul Marin Anastasovici, iar confruntarea a putut fi văzută live pe Pro Arena. Deși condusă la pauză, Politehnica Timișoara a reușit remontada, scorul final fiind 2-3.

„Avem jucătoare care au arătat că încă nu sunt capabile să reziste unei asemenea presiuni”

După înfrângerea din etapa anterioară, antrenorul Mirel Albon a declarat:„Noi avem foarte multe jucătoare care sunt pentru prima dată într-o asemenea postură, foarte multe junioare, inclusiv o junioară de 14 ani, la astfel de jucătoare nu ai cum să ai constanță, uneori îți iese, alteori nu. Avem jucătoare care au arătat că încă nu sunt capabile să reziste unei asemenea presiuni.

Sigur că, așa cum am spus, ele au prima șansă, vin cu alt tip de moral, au încredere în forțele proprii, dar nu o să ne dăm la o parte și vom încerca să jucăm cât putem noi de bine și sperăm să producem o mare surpriză în ultima etapă.”

PROGRAMUL MECIURILOR DIN ETAPA 6

Play-off

 • Sâmbătă, 29 aprilie – ora 11:00
  Vasas Femina – ACS Banat Girls
 • Sâmbătă, 29 aprilie – ora 14:00 – în direct pe FRF TV
  FK Csikszereda – Universitatea Cluj
 • Duminică, 30 aprilie – ora 13:00 – în direct pe Pro Arena
  Politehnica Timișoara – Carmen București

Play-out
Duminică, 30 aprilie – ora 11:00

 • Fair Play Joc Cinstit – ACS Tg. Mureș 1898
 • ACS Piroș Security – Arad Universitatea Galați
 • CSM Alexandria – ACS Fotbal Feminin Baia Mare