În acest weekend, pe 20 și 21 aprilie, sunt programate meciurile etapei cu numărul 6 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii Feminine!

Trei partide din cele 4 programate în acest weekend vor putea fi urmărite pe FRF.tv:

  •  PLAY-OFF | FK Csikszereda – Universitatea Cluj, 20 aprilie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv
  •  PLAY-OFF  | Politehnica Timișoara – Farul Constanța, 21 aprilie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv
  •  PLAY-OUT | CS Gloria 2018 BN – CSM Alexandria, 21 aprilie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv

Etapa cu numărul 6 din play-off ne pregătește două dueluri extrem de palpitante. Mai întâi, sâmbătă, Universitatea Cluj va avea șansa de a le egala la puncte pe Farul Constanța și Politehnica Timișoara, cel puțin până duminică, atunci când primele două clasate vor avea meciul direct. De cealaltă parte, FK Csikszereda are și ea șansa de a continua seria victoriilor consecutive și de a se apropia de podiumul SuperLigii Feminine.

Politehnica Timișoara a pus capăt seriei de înfrângeri cu partida de Cupă de la mijlocul săptămânii, reușind să obțină o victorie la limită împotriva Universității Cluj. Meciul împotriva constănțencelor de la Farul va fi un duel care poate decide liderul SuperLigii Feminine la jumătatea play-off-ului, când mai râmân de jucat doar 6 partide până la finalul campionatului.

Cu o victorie duminică împotriva celor de la ACS Banat Girls , CS Gloria 2018 BN va ajunge la șase victorii din șase posibile în play-out-ul SuperLigii Feminine.

FK Csikszereda – Universitatea Cluj, 20 aprilie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv

Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda: ”Din fericire, am câștigat ultimele două meciuri din campionat, așa că fetele pot merge în weekend cu mai multă încredere. Este important pentru noi să câștigăm sâmbătă, pentru că nu am renunțat la posibilitatea de a sărbători un titlu la finalul anului. Va fi un meci important pentru noi, fetele vor da cu siguranță tot ce au mai bun și vom conta pe suporterii care ne vor încuraja”.

Michalopoulou Androniki, jucătoare FK Csikszereda: ”Obiectivul echipei noastre pentru meciul de sâmbătă este foarte clar. Avem o mare motivație pentru a demonstra că ultimul rezultat cu Cluj Napoca a fost doar o deraiere. De asemenea, ca echipă, ne aflăm într-un moment foarte bun, deoarece am obținut trei victorii importante, marcând multe goluri și jucând compact în apărare. Ne dorim neapărat să continuăm cu performanțele bune. Știm cu ce ne confruntăm și suntem pregătiți pentru asta. Planul nostru este clar și cred că este important pentru noi să jucăm acasă, deoarece am arătat deja că suntem foarte puternici acasă.”

Carolina Țabur, jucătoare Universitatea Cluj: ”Sâmbăta la Csikszereda trebuie să câștigăm! Am ajuns la 3 puncte de celelalte doua contracandidate la câștigarea campionatului și vrem să anulăm cât mai repede și această diferență.”

Ioana Bălăceanu, jucătoare Universitatea Cluj: ”Suntem foarte determinate să câștigăm următoarele meciuri și suntem într-o formă foarte bună. Sperăm doar ca aceste partide din 3 în 3 zile să nu ne afecteze din punct de vedere fizic. Mi-ar plăcea ca după acest weekend să mai câștigăm un loc în clasament.”

Alin Cioban, președinte Universitatea Cluj: Urmează partide de totul sau nimic. De aceea trebuie să ne concentrăm cât mai mult, fetele să nu mai rateze ocaziile cu seninătate și să facem un joc perfect în defensivă. Sper să reușim să ne menținem forma bună!

Politehnica TM– Farul Constanța, 21 aprilie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv

Teodora Meluță, jucătoare Politehnica TM: ”Duminică avem un meci important, suntem la egalitate de puncte cu Farul, ambele echipe dorind să fie lider solitar. Trebuie să punem în aplicare tot ce am lucrat la antrenamente și sper că, odată cu victoria din Cupa României, să revină încrederea în forțele proprii, în forța echipei, astfel să revină și victoriile din campionat.”

Raluca Sârghe Simes, antrenoare Farul Constanța: “Vrem să arătăm că meciul cu Ciucul a fost o greșeală și că merităm să fim pe primul loc. Am arătat că formăm un grup unit, puternic, am ajuns pe prima poziție prin muncă, seriozitate și trebuie să continuăm la fel pentru a ridica trofeul la final.”

Laura Rus, jucătoare Farul Constanța: “Ne așteaptă 3 deplasări grele și lungi. În primul rând îmi doresc să ne bucurăm de fotbal. Meciul de duminică este un alt meci în care avem nevoie să jucăm versiunea noastră cea mai bună, cu încredere și un colectiv unit și puternic. Suntem conștiente de importanța fiecărui meci și fiecărui punct și avem încredere că vom reuși ce ne-am propus.”

ACS Târgu Mureș – ACS Banat Girls, 21 aprilie, ora 11:00

 

Szekely Andraș, președinte ACS Târgu Mureș: ”Avem o echipă tânără, chiar foarte tânără pentru ligă cu excepția a 5 jucătoare cu experiență, dar asta nu ne împiedică, să avem speranța că o  să vină și victoria mult așteptată de echipa noastră. În partidele anterioare am reușit să  jucăm bine,  în unele momente chiar foarte bine, și să menținem scorul strâns câte o repriză.”

Melisa Șodinca, jucătoare ACS Banat Girls: ”Ne așteaptă un nou meci în deplasare după ce miercuri am jucat la Miercurea Ciuc. Se simte o stare de oboseală în cadrul echipei însă este un meci foarte important pentru noi pe care trebuie să îl tratăm corespunzător. Ne luptăm în continuare cu probleme la nivel de club însă fetele dau dovadă de o mobilizare exemplară și își doresc foarte mult să se bucure de fotbal făcând sacrificii pentru a continua și pentru a sprijinii echipa.”

Laura Vogt, jucătoare ACS Banat Girls: ”Avem un program greu, cu o mulțime de jocuri într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce este dificil pentru lotul nostru restrâns. Am jucat la Târgu Mureș acum 2 săptămâni și am reușit să dominăm acel joc și să înscriem câteva goluri. Meciul de duminică este unul pe care trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne departe de locurile pentru retrogradare și vom încerca să păstrăm posesia mingii și să jucăm simplu. Suntem încrezători că vom fi pregătiți să luăm 3 puncte acasă.”

CS Gloria 2018 BN – CSM Alexandria, 21 aprilie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv

Larisa Sîrbovan, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Ne așteaptă un meci cu o echipă incomodă și foarte ambițioasă. Ne dorim să obținem cele trei puncte pentru a ne menține cu maximum de puncte în Play-Out dar și pentru a ne păstra un moral bun pentru Cupa României, acolo unde ne dorim un parcurs cât mai lung.”

Edvina Ciontoș, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Suntem concentrate și ne dorim să continuăm seria de victorii. Jucăm acasă și așteptăm cât mai mulți suporteri alături de noi!”

Călin Pistolea, antrenor CSM Alexandria: ”Mergem la Bistrița să ne jucăm șansa, în fotbal nimic nu este imposibil. Va fi un meci destul de dificil, ținând cont că echipa gazdă are în componență jucătoare cu o experiență mai mare decât a jucătoarelor noastre. Avem încredere că vom face un joc bun.”

Cristina Tudorache, jucătoare CSM Alexandria: ”Mergem la Bistrița cu un moral bun, venim după 2 victorii cu Târgu Mureș. Ne așteptăm să fie un meci greu, trebuie să rămânem concentrate din primul până în ultimul minut. Bistrița este o echipă cu experiență, dar asta nu ne sperie, trebuie să ne motivăm și să scoatem maximul la fiecare meci. Este o perioadă încărcată, cu meciuri din 3 în 3 zile, oboseala o să-și spună cuvântul, dar trebuie să ne autodepășim.”

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor.