Echipele revin pe teren în acest weekend pentru etapa cu numărul 5 din SuperLiga Feminină! Această rundă ne pregătește niște partide interesante care pot aduce din nou o schimbare de lider!

Ca în fiecare weekend, iubitorii de fotbal se pot bucura de meciuri live! Iată mai jos programul acestei etape:

  • PLAY-OFF | Farul Constanța – FK Csikszereda 2-3 (Au marcat: Zoe Magyarics, Aranka Orban, Eszter Szoke / Florentina Istrate, Tabita Croitoru) | REZUMAT VIDEO
  • PLAY-OFF | Universitatea Cluj – Politehnica TM, duminică, 14 aprilie, ora 12:30, în direct pe PRO ARENA
  • PLAY-OUT | ACS Banat Girls – CS Gloria 2018 BN, duminică, 14 aprilie, ora 15:30, în direct pe FRF.tv

AVANCRONICA ETAPEI 5 DIN SUPERLIGA FEMININĂ

Sâmbătă, 13:00 | Farul Constanța – FK Csikszereda, live pe FRF.tv

Etapa 5 este deschisă de meciul de play-off dintre Farul Constanța și FK Csikszereda. Constănțencele au șansa de a-și consolida poziția de lider, în timp ce Csikszereda se poate apropia cu o victorie de podiumul SuperLigii Feminine.

Claudia Chiper, jucătoare Farul Constanța:De când am început play-off-ul, avem parte de meciuri tari, cu adversari puternici și sunt sigură că meciul de sâmbătă o să fie la fel de tare. Suntem În formă bună și ne concentrăm la fiecare meci pentru a obține cele 3 puncte. Jucăm acasă și este un plus pentru noi pentru că avem suporterii alături, care ne încurajează foarte mult. Îi așteptăm în număr cât mai mare să vină și acum alături de noi.

Olga Iordăchiuși, jucătoare Farul Constanța:Fiecare meci este pentru noi ca o finală. Nu mai sunt meciuri ușoare, așa că trebuie să rămânem la fel de motivate, unite și concentrate pentru a obține puncte. Jucăm acasă și asta ne avantajează foarte mult.

Raluca Sîrghe Simes, antrenor secund Farul Constața: ”Reluăm play-off-ul cu un meci acasă și suntem bucuroase să avem din nou suporterii aproape. Urmează un meci greu în care pregătim noi strategii pentru a lua 3 puncte.

Peter Kollar, antrenor principal FK Csikszereda:Am făcut un meci bun în ultima rundă și a fost o atmosferă foarte bună tot timpul. Nu avem alt plan acum decât să ne bucurăm de joc, să ne concentrăm individual și să fim compacți ca echipă și creativi în apărare și atac. Vom juca pentru a câștiga, vrem să obținem trei puncte pentru a rămâne în lupta pentru podium. Jucătoarele sunt pregătite, vor da tot ce au mai bun.

Rita Mitri, jucătoare FK Csikszereda:Cred că toată lumea așteaptă cu nerăbdare meciul din acest weekend, toată lumea se pregătește foarte mult mental și la antrenamente. Nu va fi un meci ușor, dar cu puțină concentrare putem reuși să câștigăm! Vrem să ne întoarcem acasă cu o victorie și sunt sigură că toată lumea va da tot ce are mai bun!

Dumincă, 12:30 | Universitatea Cluj – Politehnica TM, live pe PRO ARENA

Politehnica Timișoara are șansa să întrerupă seria de înfrângeri consecutive din ultimele etape, în timp ce Universitatea Cluj, cu o victorie, s-ar apropia la doar două puncte de adversara din această partidă.

Maria Stamate, jucătoare Universitatea Cluj:Un principal atuu pentru meciul cu Politehnica TM este cu siguranță revenirea colegei noastre, Mihaela Ciolacu, fapt confirmat și de aportul ei adus în meciurile echipei naționale, și nu în ultimul rând, unitatea grupului, capacitatea psihică de a ne redresa în momentele dificile, cât și schimbările produse în ultima perioadă în cadrul clubului.

Adina Giurgiu, jucătoare Universitatea Cluj: ” În partidele ce urmează o să ne pregătim jocul nostru cât se poate de bine. Sunt foarte multe meciuri cu prea puțina pauză, pentru a ne reveni 100%, încercăm să facem tot posibilul ca în ziua meciului să fim proaspete și cel mai important, să ne dorim să ieșim învingătoare.”

Roxana Mirea, jucătoare Politehnica TM:Nu am fost într-o perioadă tocmai bună, având în vedere ultimele 4 meciuri, însă noi sperăm să ne revenim până la ora meciului. Sper să punem în aplicare tot ce am făcut în această pauză, să demonstrăm că suntem o echipă unită care poate reveni după câteva eșecuri și să facem un joc bun din care să reiasă victoria noastră.

Anda Jivan, jucătoare Politehnica TM:Ne așteaptă un meci greu, dar am convingerea că putem trece peste începutul mai slab din play-off și să arătam că suntem o echipă care merită anul acesta să câștige campionatul. Avem motivația și puterea necesară să dovedim acest lucru. Sperăm că și pauza competițională a fost în avantajul nostru și că vom reveni acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.

Dumincă, 15:00 | ACS Banat Girls – CS Gloria 2018 BN, live pe FRF.tv

Amanda Lihv, jucătoare Banat Girls:Duminica aceasta ne așteaptă un meci greu acasă împotriva Gloriei, echipă la care am pierdut în deplasare. Este un meci important pentru care cred că avem motivația și determinarea de a obține cele trei puncte pentru a ne menține locul în tabelul de deasupra retrogradării. Trebuie să rămânem concentrate și unite de la primul până la ultimul fluier.

Bianca Ienovan, jucătoare Banat Girls:Abordăm meciul cu multă seriozitate și concentrare. Mergem să facem un meci bun cu ACS Banat Girls și să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte.

Daniela Mureșan, jucătoare Gloria 2018 BN:Ne așteaptă o deplasare lungă, vom merge concentrate și serioase. Trebuie să fim cea mai bună versiune a noastră și să facem un meci cât mai bun pentru a câștiga cele trei puncte.

Dumincă, 11:00 | CSM Alexandria – ACS Târgu Mureș

Grecu Mădălina, jucătoare CSM Alexandria:Duminică vom disputa pe teren propriu meciul contra  celor de la Târgu Mureș. Avem ca obiectiv victoria și nu subestimăm adversarul. Trecem printr-o perioada bună și ne dorim să facem cât mai multe meciuri frumoase.

Petre Valentina, jucătoare CSM Alexandria:Au mai rămas 8 etape înainte de final și tratăm fiecare meci ca pe o finală. Muncim pentru asta și sperăm ca din sezonul viitor CSM Alexandria să rămână tot în Superliga Feminină acolo unde îi este locul. Echipa din Târgu Mureș nu ne este străină, vom da totul pe teren și sunt sigură că la fluierul final al arbitrului vom câștiga toate cele 3 puncte puse în joc. Se întâlnesc 2 echipe cu un lot de jucătoare tinere, însă ambiția și determinarea vor face diferența. Intrăm în teren meci de meci cu un singur gând, victoria.

Lucia Meleacă, jucătoare ACS Târgu Mureș:Suntem o echipă în reconstrucție și ne dorim să creștem de la meci la meci. Ne pregătim foarte bine și ne dorim victoria duminică.

Bătagă Ana Maria, jucătoare ACS Târgu Mureș:După un meci bun făcut la Banat, din care am plecat fără punct/puncte, sper ca duminică să punem în practică tot ce facem la antrenamente și să câștigăm primele puncte.

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor!