În acest weekend, pe 23 și 24 martie, sunt programate jocurile etapei 3 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii Feminine!

Ca în fiecare weekend, iubitorii fotbalului feminin vor putea urmări în direct trei din cele patru jocuri programate în play-off și play-out:

  •  PLAY-OUT  | CSM Alexandria – CS Gloria 2018 BN, sâmbătă, 23 martie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv
  •  PLAY-OFF | Farul Constanța – Politehnica TM, duminică, 24 martie, ora 13:00, în direct pe PRO ARENA
  •  PLAY-OFF | Universitatea Cluj – FK Csikszereda, duminică, 24 martie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv 

*Partida dintre ACS Banat Girls și ACS Târgu Mureș a fost reprogramată pe 6 aprilie, de la ora 14:00! 

CSM ALEXANDRIA – CS GLORIA 2018 BN, 23 martie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv

🎙Gabriela Rizea, jucătoare CSM Alexandria:Urmează o perioadă foarte încărcată, cu meciuri destul de tari. Am reușit să facem un joc bun împortriva celor de la Farul în Cupa României. Sâmbătă ne așteaptă un meci greu contra Bistriței, trebuie să rămânem concentrate și să dăm tot ce avem mai bun până la final. Suntem conștiente de echipa celor de la Bistrița, au jucătoare cu o experiență destul de mare, dar nu trebuie să lăsam garda jos, ci să ne luptam din primul până în ultimul minut.

🎙Maria Dumitru, jucătoare CSM Alexandria:Sâmbătă vom disputa partida cu CS Gloria 2018 Bistrita-Năsăud. Moralul nostru este ridicat după victoriile cu Mureș din campionat și cea cu Farul din Cupa României, însă venim după o săptămână solicitantă. Suntem conștiente că adversarul este puternic și trebuie să tratăm meciul cu seriozitate și concentrare. Ne dorim să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și am încredere că vom face un meci bun ca să obținem un rezultat pozitiv!

🎙Natalia Munteanu, jucătoare CS Gloria  2018 BN: ”Ne pregătim la fel de bine pentru fiecare meci, indiferent de adversar. Suntem concentrate ca sâmbătă să facem un joc bun și să obținem încă trei puncte pe care să le adăugăm în clasament.”

🎙Adina Rognean, jucătoare CS Gloria  2018 BN: ”Ne așteaptă o deplasare lungă la Alexandria, echipă incomodă de obicei, mai ales când joacă acasă. Mergem să facem un meci bun și să ne întoarcem acasă cu încă trei puncte.”

FARUL CONSTANȚA – POLITEHNICA TM, 24 martie, ora 13:00, în direct pe PRO Arena

🎙Raluca Sîrghe-Simes, antrenoare Farul Constanța: “Jucăm primul meci din play-off acasă și ne dorim mult să păstrăm la Constanța cele 3 puncte, pentru a șterge și “rana” lăsată de la ultimul meci cu Politehnica Timișoara de pe teren propriu“.

🎙Ana Maria Stanciu, jucătoare Farul Constanța: “Întâlnim liderul campionatului, suntem conștiente că o să fie un meci greu, dar jucăm acasă și ne-am pregătit foarte bine. Suntem pregătite să luptăm până la ultimul fluier pentru a lua cele 3 puncte!

🎙Antonia Bratu, jucătoare Politehnica TM: ”Ne așteaptă un meci dificil cu adversarul cel mai experimentat din campionat. Cu siguranță o să fie un meci intens pe care îl așteptăm cu nerăbdare, mai ales după dușul rece primit etapa trecută. Este momentul să ne mobilizăm și să arătăm că nimic din ce Politehnica a făcut nu a fost o întâmplare. Fiecare meci din play-off este o finală și suntem pregătite să dăm tot pentru a ne impune la Constanța!

🎙Alexandra Boboc, jucătoare Politehnica TM: ”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă puternică și care are un joc bun. Venim după două înfrângeri, iar acum este momentul să ne mobilizăm pentru a păstra avantajul câștigat în sezonul regular. Suntem pregătite să luptăm până la capăt și vom da totul pentru a aduce cele trei puncte la Timișoara.

UNIVERSITATEA CLUJ – FK CSIKSZEREDA, 24 martie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv 

🎙Varo Helga, jucătoare Universitatea Cluj:Duminică ne așteaptă un meci greu, de luptă. Avem niște adversare puternice, doritoare de victorie, ca noi, ca orice altă echipă din play-off. Fiecare își dorește să urce cât mai sus în clasament, așa că o să dăm totul să luăm cele 3 puncte. Suntem pregătite să facem încă un pas bun pentru câștigarea campionatului. Ne dorim un număr cât mai mare de suporteri care să vină cu un plus de motivație pentru noi.

🎙Ioana Bălăceanu, jucătoare Universitatea Cluj: ”Duminică ne asteaptă o partidă grea, în fața unei echipe care joacă un fotbal bun și care se motivează suplimentar in partidele pe care le dispută contra echipei nostre. Sperăm să facem un meci frumos, să obținem cele 3 puncte și să micșorăm diferența din clasament față de prima poziție.

Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda: ”Am jucat mai bine în meciul precedent, simt că ne apropiem din ce în ce mai mult de play-off. Am discutat totul, am încercat să corectăm greșelile individuale și să funcționăm mai bine ca echipă. Mai sunt încă zece etape de disputat. Odată ce vom porni, vor veni și victoriile, avem încredere în fete și încercăm să creăm un mediu pozitiv pentru ca echipa să revină cât mai repede la victorii.

Aranka Orbán, jucătoare FK Csikszereda: “Simt că acum funcționăm bine ca echipă, atât la antrenamente, cât și în meciuri. Victoria de miercuri (nr. 20 martie 2024) din Cupa României sperăm să fie o motivație în plus și că vom începe din nou seria de meciuri fără înfrângere în acest weekend.

Réka Tankó, jucătoare FK Csikszereda: ”Mă aștept la un meci greu, pentru că nu vom juca împotriva unei echipe slabe. Pentru a câștiga ai nevoie de voință, forță și concentrare. Trebuie să te bucuri de joc, să joci cu inima curată”.

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor!