Liga 1 feminin revine în prim plan la finalul acestei săptămâni, după pauza competițională cauzată de acțiunea echipei naționale.

Victoria tricolorelor de marți, 22 septembrie, 4-1 cu selecționata similară a Croației, e deja istorie. Fetele s-au întors la echipele lor, iar în acest weekend au meciuri în campionat!

Liga 1 feminin programează sâmbătă, 26 septembrie, și duminică, 27 septembrie, partidele etapei cu numărul trei.

Primele confruntări se vor desfășura la Reșița și Constanța, acolo unde calculele hârtiei dau ca favorite echipele oaspete. La Reșița sosește Heniu Prundu Bârgăului, o formație întărită în vară prin venirea unor jucătoare cu experiență. Heniu a început cu stângul, înfrângere la Odorheiu Secuiesc, dar a obținut scorul etapei în runda 2, 15-0 cu Fair Play București! Nou-promovată, Banat Girls nu a contabilizat nicun punct după primele două runde. Mai mult, nu a marcat niciun gol.

Liderul Fortuna Becicherecu Mic vizitează Constanța. Cu două victorii în primele două runde, fără gol primit, Fortuna țintește cel de-al treilea succes stagional. Cu Laura Rus în mare formă, Fortuna pare cel mai tare adversar în acest sezon pentru multipla campioană „U” Olimpia Cluj. Ardelencele, cu punctaj maxim și fără gol primit, joacă în această rundă pe teren propriu cu Universitatea Alexandria.

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, a treia formație cu punctaj maxim după primele două etape, evoluează în această etapă la Baia Mare. La ultima deplasare la Baia Mare, Vasas a trebuit să se mulțumească doar cu un punct, a fost 0-0.

Universitatea Galați, marea revelație a sezonului trecut, joacă în acest weekend în deplasare, la nou-promovata Carmen București. Ambele formații vin după înfrângeri. Universitatea a pierdut la scor duelul de pe teren propriu cu „U” Olimpia Cluj, 0-7, în timp ce Carmen București a pierdut la Arad, 0-1 cu Piroș Security.

Arădencele și-au revenit după eșecul din prima rundă, 0-1 în deplasare cu „U” Olimpia Cluj, trecând, tot la limită, 1-0 în etapa a doua, de Carmen.

Programul etapei 3 din Liga 1 feminin:

sâmbătă, 26 septembrie, ora 11:00
Banat Girls – Heniu Prundu Bârgăului
Selena ȘN Constanța – Fortuna Becicherecu Mic

duminică, 27 septembrie
ora 11:00
ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc
Universitatea Olimpia Cluj – Universitatea Alexandria
Carmen București – Universitatea Galați

ora 12:00
Asociația Fotbal Club Fair Play București – Piroș Security Arad

ARTICOL DE ADI DOBRE