SuperLiga Feminină programează în acest weekend partidele etapei 2 din play-off și play-out! Trei partide din patru se văd în direct pe FRF.tv și PRO Arena!

  • PLAY-OFF | FK Csikszereda – Farul Constanța, 16 martie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv
  • PLAY-OFF  | Politehnica TM – Universitatea Cluj, 17 martie, ora 12:00, în direct pe PRO Arena
  • PLAY-OUT  | CS Gloria 2018 BN – Banat Girls, 17 martie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv 

Etapa a doua din play-off vine cu cel mai titrat derby al momentului din fotbalul feminin, dintre Politehnica TM și Universitatea Cluj. În situația actuală din clasament, Politehnica are un avantaj de 12 puncte în fața Clujului, care se poate mări în acest weekend, dacă cele trei puncte rămân pe Știința.

De cealaltă parte, Farul Constanța, ocupanta locului 2 în acest moment în SuperLiga Feminină, va încerca să obțină victoria la Csikszereda pentru a-și micșora sau a-și menține distanța de puncte față de formația timișoreană!

Urmărește declarațiile echipelor despre partidele din acest weekend mai jos! 

 FK Csikszereda – Farul Constanța, 16 martie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv 

🎙Ioana Bortan, jucătoare Farul Constanța: “Fiecare meci din play-off este pentru noi ca o finală și o tratăm ca atare. Ne dorim maximum de puncte și o să luptam până la fluierul final, ca și în meciul de sâmbătă, pentru a ne îndeplini obiectivul!

🎙Andreea Laiu, jucătoare Farul Constanța: “Am muncit mult în perioada de pregătire și de la reluarea campionatului avem o formă foarte bună, legăm victorii și lucrul acesta ne dă putere. Cât despre adversara noastră de sâmbătă, cred că rezultatul de la Timișoara nu reflectă valoarea acestei echipe, de aceea pregătim meciul cu seriozitate și focusate pentru a lua toate punctele din acest duel!”

🎙Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda:Săptămâna aceasta, simt că fetele au dat totul la antrenamente, sunt mulțumit de ele, așa că șansele noastre de a câștiga au crescut foarte mult și sper să se vadă pe teren și să putem sărbători o victorie acasă sâmbătă. Aștept mai multă atenție din partea jucătoarelor în reducerea greșelilor individuale și în construirea unui atac, dar și calm în fața porții, pentru că avem ocazii. Trebuie să ne bucurăm mult mai mult de joc și să avem o atitudine mult mai bună pentru a ne depăși adversarii. Evident că vor fi greșeli, dar dacă vom rămâne compacți ca echipă și dacă fetele se vor ajuta reciproc, vom câștiga meciul.

🎙Eszter Szoke, jucătoare FK Csikszereda: ”Din păcate, nu a fost cel mai bun început de play-off. Cu toate acestea, cred că am reușit cu toții să trecem peste, să lăsăm în urmă ceea ce s-a întâmplat și să învățăm din greșelile noastre. Sâmbătă cred că va fi un meci greu pentru noi, deși cred că și pentru ele va fi la fel de greu. Vom da tot ce avem mai bun pentru a obține în sfârșit o victorie cu un joc frumos, astfel încât să putem începe să adunăm puncte în play-off.”

 Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj, 17 martie, ora 12:00, în direct pe PRO Arena 

🎙Claudia Bistrian, jucătoare Politehnica TM: ”Ne așteaptă un meci greu. După cele două înfrângeri suferite în cele două meciuri din acest an, jucătoarele de la Cluj vin motivate să ne învingă. Ne pregătim intens pentru acest meci, nu lăsăm garda jos. Trebuie să ne păstrăm concentrarea de la primul până la ultimul fluier ca la final să păstrăm și avantajul din clasament! Am încredere în echipă și sunt convinsă că putem reuși acest lucru!

🎙Nikoleta Kurja, jucătoare Politehnica TM:O nouă săptămână, același meci tradițional cu FC Universitatea Cluj. Ne bucură această rivalitate și cred că are ceva aparte pentru că
întotdeauna este trăită într-un mod deosebit. Este un lucru bun faptul că în fiecare săptămână te așteaptă un meci tare și că nu ai voie să lași garda jos!

Ne așteaptă un meci aprins, de luptă cu actuala campioană a României și tocmai de aceea meciul trebuie tratat ca și până acum cu maximă seriozitate, aceeași atitudine și determinare pe care am avut-o în primele două meciuri din acest an. Pentru noi fiecare punct pus la bătaie contează, ne dorim foarte mult ca cele trei puncte să rămână pe Știința. Așadar duminică nu există altă opțiune decât victoria! Înainte Politehnica!

🎙Mihaela Ciolacu, jucătoare Universitatea Cluj:Suntem datoare să arătăm că imaginea ultimelor două meciuri nu ne caracterizează, reprezentăm Clujul, campioanele României, drumul e lung și trebuie să ne luptăm până la final!

🎙Sonia Bumbar, jucătoare Universitatea Cluj: Chiar daca am suferit o infrangere in ultima etapa nu renuntam! Trebuie sa invatam din greselile noastre si sa ne ridicam mai puternice. Suntem pregatite sa luptam pentru a obtine victoria!

🎙Cosmin Groza, Director General Universitatea Cluj:Sunt convins că duminică fetele noastre vor avea o altă abordare a partidei de la Timisoara. Le-am simțit foarte determinate și concentrate la ce au de făcut. Din partea noastră, atât ele cât și staff-ul tehnic au în continuarea toată susținerea!

ACS Târgu Mureș – CSM Alexandria, 17 martie, ora 11:00 

🎙Lucia Meleacă, jucătoare ACS Târgu-Mureș:Suntem o echipă în construcție cu multe jucătoare tinere, dar suntem un grup unit și vrem și ne dorim să creștem de la meci la meci și să ne bucurăm de fotbal!

🎙Maria Bățagă, jucătoare ACS Târgu-Mureș:Echipa noastră este în plină dezvoltare, avem multe junioare talentate și împreună cu ele, vom fi din ce în ce mai bune.
Referitor la meciul de duminică, ne dorim să facem un meci bun, cu multe lucruri bune și să marcăm goluri!

🎙Andreea Balla, jucătoare ACS Târgu-Mureș: ”Duminică ne așteaptă o altă provocare, suntem pregătite fizic, dar și psihic pentru acest meci. Sunt sigură că facem o figură frumoasă alături de junioarele noastre care evoluează odată cu noi. Mergem cu maximă încredere că vom aduce victoria bine meritată!”

🎙Carina Doiban, jucătoare CSM Alexandria:Suntem foarte conştiente de importanța acestui meci, ne-am pregătit sistematic, şi vom încerca să facem ceea ce ne cere antrenorul pentru a merge mai departe. Prin urmare, vom da totul în meciul acesta”.

🎙Rezeanu Iustina, jucătoare CSM Alexandria: ”Ne așteaptă un meci greu împotriva celor de la Târgu Mureș, un meci pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate și să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Noile fete care au venit în iarnă s-au integrat foarte bine și echipa a început să se omogenizeze. În momentul actual, avem un lot competitiv și echibrat, și cred că putem pune probleme oricărei echipe. Avem mare nevoie de victorie pentru a ne recâstiga încrederea și a pregăti în liniște celelalte meciuri care ne așteaptă.”

🎙Călin Pistolea, antrenor CSM Alexandria:Chiar dacă am câștigat în ambele meciuri din campionatul regular împotriva viitoarelor adversare, tratăm meciul destul de serios. Fiecare meci este important pentru noi și ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte în acest play-out.

 CS Gloria 2018 BN – Banat Girls, 17 martie, ora 15:00, în direct pe FRF.tv 

🎙Daniela Mateș, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Ne-am fi dorit să jucam în play-off, dar din păcate nu am reușit acest lucru. Acum ne rămâne doar să ne concentrăm pe partidele care ne-au rămas de disputat, să fim o echipă unită, să îmbunătățim jocul și sa avem un parcurs cât mai bun atât în campionat cât și în Cupa României. Duminică ne dorim victoria și vom lupta pentru a o obține.”

🎙Szidonia Salamon, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Rămânem concentrate, toate meciurile care urmează sunt la fel de importante pentru noi. Adversarul de duminică este unul care, oarecum, ne-a creat probleme. Vom lupta mai mult, una pentru cealaltă și toate pentru una, atât în campionat cât și în Cupa României. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi.

🎙Galau Bawm Lung, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Duminica aceasta ne vom confrunta cu ACS Banat Girls. Suntem pregătite și concentrate și vom intra pe teren pentru a obține cele trei puncte. Sper să oferim un joc frumos pentru suporterii care ne susțin din tribune.”

Denisa Hategan, jucătoare Banat Girls: ”Ne asteaptă un meci cu o echipă care a fost la un pas de a prinde play-off-ul, o echipă cu multe jucătoare experimentate. Este un meci dificil, dar să nu uităm că echipa noastra a câștigat un meci anul trecut împotriva lor. Chiar dacă suntem într-o formulă mult schimbată față de anul trecut, noi avem încredere în ceea ce lucram la antrenamente și cred că avem capacitatea de a scoate un rezultat pozitiv!

Larisa Grigore, jucătoare Banat Girls:Urmează un meci greu pentru noi, jucăm pe terenul celor de la Gloria. Suntem pregătite să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cu determinare și ambiție. Pregătim acest meci și suntem focusate să facem tot ce trebuie pentru a ne aduce în avantaj și pentru a ne bucura de fiecare moment de pe teren.

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor!