O nouă etapă din SuperLiga Feminină stă să înceapă. Meciurile programate în runda cu numărul 11 se vor disputa pe 18 și 19 noiembrie!

Ca în fiecare weekend, iubitorii de fotbal se pot bucura live de fotbal feminin. Vezi aici programul meciurilor din acest weekend:

  • Sâmbătă, 18 noiembrie, 13:00: Politehnica Timișoara – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – live pe FRF TV
  • Duminică, 19 noiembrie, ora 13:00: FK Csikszereda – Farul Constanța – live pe Pro Arena

Sâmbătă, 18 noiembrie
11:00 Universitatea Cluj – ACS Tg. Mureș 1898

Universitatea Cluj vine la joc după ce miercuri, 15 noiembrie, a jucat partida retur contra celor de la Farul Constanța. Clujencele și-au adăugat în palmares o nouă victorie, realizare ce le-a urcat pe locul patru al clasamentului. ACS Tg. Mureș 1898 a jucat weekend-ul trecut în deplasare contra celor de la Politehnica Timișoara.

Alin Cioban, președintele Universității Cluj, a declarat: „În acest campionat nu trebuie subestimat niciun adversar indiferent de locul din clasament. De aceea, cu echipa din Târgu Mureș ne interesează doar victoria. Pe de altă parte, urmează etape cu partide directe între pretendentele la un loc în play-off, fapt ce sunt convins că va duce la creșterea gradului de spectaculozitate și interes față de SuperLigă!”

Bede Karina, jucătoare a celor de la Universitatea Cluj, a declarat: „Nu trebuie să ne relaxăm după victoria cu Farul Constanța, ci trebuie să menținem ritmul bun din ultimele partide. Ne interesează doar cele 3 puncte puse în joc!”

Bâtea Mara, Universitatea Cluj, a declarat: „Pentru noi meciul de sâmbătă este unul extrem de important și cele și puncte ne sunt extrem de necesare. Am reușit în ultimul meci să spargem ghinionul care parcă ne urmărea, după cele 4 meciuri consecutive în care am terminat la egalitate. A fost un meci care nu doar că ne-a adus cele 3 puncte, dar ne-a ridicat și foarte mult moralul.

Deși fetele de la Tg. Mureș se clasează pe ultima poziție, nu trebuie să tratăm meciul ca unul caștigat deja. Mingea este rotundă și trebuie sa facem un joc bun pentru a câștiga.”

Cristian Duran, antrenorul celor de la ACS Tg. Mureș 1898, a declarat: „Pentru noi fiecare joc este foarte important, fetele sunt pregătite să se autodepășească. Am încredere în ele și sunt sigur că vom face un joc bun!”

Kincso Szekely, jucătoare la ACS Tg. Mureș 1898, a declarat: „Ne așteaptă un meci dificil contra unei echipe foarte bune, dar cu toate acestea vom încerca să intrăm determinate în teren și să facem un meci cât mai bun. Pentru noi cel mai important este să se vadă progresul față de meciurile trecute.”

Sâmbătă, 18 noiembrie
13:00 Politehnica Timișoara – CS Gloria 2018 BN – live pe FRF TV

Politehnica Timișoara revine în teren după ce etapa trecută s-a impus categoric în fața celor de la ACS Tg. Mureș 1898. Victoria le-a întărit timișorencelor poziția din clasament, acumulând un total de 23 de puncte. Fetele de la CS Gloria 2018 BN revin în joc după o deplasare lungă până la Constanța. Partida disputată la Ovidiu a fost câștigată de bistrițence.

Sursă: pagina de Facebook a celor de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Laura Sondore, jucătoare a celor de la Politehnica Timișoara, a declarat: „Ne așteaptă un meci foarte greu și intens împotriva celor de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Din meciul de sâmbătă ne dorim clar cele 3 puncte, pentru că sunt sigură că vom da totul pe teren pentru a câștiga acest joc. Suntem încrezătoare și muncim din greu și vrem să ne atingem obiectivele și să păstrăm prima poziție în clasament.”

Oana Negrea, jucătoare a celor de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, a declarat: „Venim după 3 victorii consecutive, ceea ce ne dă multă încredere pentru meciul de la Timișoara. Va fi o partidă grea cu echipa de pe primul loc, dar suntem motivate să ne jucăm șansa și să continuăm seria victoriilor.”

Călin Svobodă, antrenorul celor de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, a declarat: „Vrem să continuăm seria bună de meciuri și să ne consolidăm locul pe podium. Mergem la Timișoara să facem un joc bun, în urma căruia să aducem puncte la Bistrița!”

Duminică, 19 noiembrie:
11:00 ACS Banat Girls – CSM Alexandria

Colege de clasament în momentul de față (nr. locurile 6 și 7), CSM Alexandria și ACS Banat Girls urmează să se întâlnească în această duminică în partida de retur. Meciul va fi disputat la Tomnatic, acasă la bănățence.

Larisa Grigore, jucătoare a celor de la ACS Banat Girls, a declarat: „Jucăm acasă cu Alexandria. Cum am mai spus, fiecare meci din acest campionat este dificil, dar nu trebuie să tratăm pe nimeni de sus, deoarece acest campionat este unul cu surprize și fiecare echipă luptă foarte mult pentru fiecare punct. Ca și echipă suntem pregătite pentru acest meci și ne dorim să luăm cele 3 puncte. Să facem un meci frumos la noi acasă!”

Elena Ruvilă, jucătoare a celor de la ACS Banat Girls, a declarat: „Ne așteaptă un meci dificil acasă în compania echipei CSM Alexandria. Având în vedere clasamentul, nu subestimăm nici o echipă. Drept urmare vom trata serios fiecare fază și vom muncii pentru a ieși de pe teren victorioase!”

Rezeanu Iustina, CSM Alexandria, a declarat: „Duminică întâlnim ACS Banat Girls. O echipă care este bine organizată pe toate compartimentele de joc și care a produs surprize în acest campionat. Trebuie să abordăm meciul cu mare prudență și seriozitate, să punem în practică tot ceea ce am făcut la antrenamente. Trecem printr-o perioadă mai dificilă în acest campionat însă, trebuie să demonstrăm că avem atitudinea necesară, pentru a putea câștiga.

Am mare încredere în colegele mele, că vom face un meci bun și că vom aduce cele 3 puncte acasă.”

Tudorache Cristina, CSM Alexandria, a declarat: „Meciul cu Banat Girls, va fi un meci greu. Au jucatoare cu experiență, dar vom intra cu încredere. Îmi doresc să facem un joc bun, meciul dureaza 90 de minute, orice este posibil. Trebuie să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și, de ce nu, să venim acasă cu cele 3 puncte.”

Duminică, 19 noiembrie
13:00 FK Csikszereda – Farul Constanța – în direct pe Pro Arena

FK Csikszereda începe etapa 11 de pe poziția a cincea a clasamentului. Jucătoarele de la Miercurea Ciuc au jucat etapa trecută contra Universității Cluj, etapă care le-a adus ambelor echipe câte un punct. Farul Constanța revine în teren după ce etapa trecută a jucat în deplasare la Cluj Napoca.

Peter Kollar, antrenorul celor de la FK Csikszereda, a declarat: „Noi jucăm fiecare partidă pentru victorie. Nici duminică nu o să fie altfel, contra celor de la Farul Constanța. Ne-am pregătit tactic și mental pentru acest joc. După 4 egaluri sunt sigur că fetele vor da totul pe teren pentru a ne atinge obiectivul.”

Raluca Sârghe-Simes, antrenoarea celor de la Farul Constanța, a declarat: „Aș vrea ca tensiunea și presiunea acestui meci să le iau asupra mea, iar fetele să joace cum știu ele mai bine, împreună, unite, cu încrederea că pot câștiga. Pentru că ele chiar pot.”

Iată clasamentul la începutul etapei 11

Loc Echipe M V E Î Gol Pct.
1. Politehnica Timișoara 10 7 2 1 23 23
2. Farul Constanța 10 6 1 3 17 19
3. CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 9 6 1 2 17 19
4. Universitatea Cluj 9 4 4 1 17 16
5. FK Csikszereda Miercurea Ciuc 10 4 4 2 7 16
6. ACS Banat Girls 10 4 2 4 15 14
7. CSM Alexandria 10 1 0 9 -39 3
8. ACS Tg. Mureș 1898 10 0 0 10 -45 0

Toate informațiile vor fi distribuite și pe canalele de social media ale SuperLigii Feminine, acolo unde suporterii pot vedea rezumatul etapei, rezultatele și declarații ale echipelor!