Echipa de futsal Autobergamo Deva, locul secund în actualul sezon al Ligii I după 12 etape disputate, a anunțat transferul jucătorului portughez Hugo Dos Santos Martins Ramada, 34 de ani.

Experimentatul jucător portughez a mai evoluat de-a lungul carierei sale la AEK Futsal Club Atena, Győri ETO Futsal Club, FK Nikars Riga, Anorthosis Famagusta Futsal și Toulon Elite Futsal.

Experimentatul futsalist portughez Hugo Ramada Martins va fi noul component al echipei Autobergamo Deva! Bine ai venit în familia noastră!”, a scris Dorin Popa, președintele clubului Autobergamo Deva, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Hugo Dos Santos Martins Ramada s-a arătat gata pentru provocarea numită Liga 1 la futsal, portughezul afirmând că abia așteaptă să sosească în România: „Prieteni! Țin să vă anunț că noua mea echipă este Autobergamo Deva, din România! Este o echipă al cărei obiectiv e mereu același: titlul de campioană. Viitorul meu va trece într-o țară nouă, în care sper să mă adaptez bine și să fac tot posibilul pentru a atinge toate obiectivele”.

Petrișor Toniță a revenit la Autobergamo

Săptămâna trecută, Autobergamo anunța un alt transfer de marcă: revenirea la Deva a lui Petrișor Toniță, goalkeeperul echipei naționale de futsal a României, considerat cel mai valoros portar din Liga I.

Titularul buturilor României, Petrișor Toniță, s-a întors acasă și va îmbrăca din nou tricoul lui Autobergamo”, a scris Dorin Popa, președintele clubului Autobergamo Deva, pe pagina sa de Facebook.

Petrișor Toniță, 28 de ani, revine astfel, după un an și jumătate, la echipa în tricoul căreia a câștigat toate trofeele puse la bătaie în futsalul românesc, titlul național, Cupa și Supercupa României. Plecat în vara anului 2019 de la Deva, Toniță a evoluat timp de un sezon la Dunărea Călărași și alte șase luni la Imperial WET Miercurea Ciuc.

Sunt foarte fericit că m-am întors la Deva. Promit să dau totul pentru a ne îndeplini principalele obiective, care sunt aceleași an de an la Deva, titlul, Cupa României și Supercupa! Sper ca revenirea la Autobergamo Deva să fie cu noroc și pentru echipa națională, pentru că în ianuarie vom debuta în preliminariile pentru Campionatul European”, a spus Petrișor Toniță.

Articol de Adi Dobre