Academia Națională de Fotbal organizează un curs de două zile dedicat organizatorilor de evenimente sportive din România. Înscrierile au loc până pe 20 ianuarie.

Sesiunile vor avea loc în serile de 26 și 27 ianuarie, online, și vor fi ținute de Alexandru Cândea, Head of Events Department la Federația Română de Fotbal și Operational Manager EURO 2020 în România.

Cursul va detalia lecțiile învățate de echipa FRF din organizarea meciurilor echipei naționale, bunele practici din domeniul securității la meciurile de fotbal, al managementului de spectatori sau din procesul de ticketing.

Cursul se adresează în special organizatorilor de meciuri din România, personalului din departamentele de Event Management al cluburilor de fotbal, organizatorilor de evenimente sportive și managerilor de stadioane. Numărul de participanți este limitat la 25, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere.

Înscrie-te aici!

Costul acestui curs este de 350 de lei. Plata se va face în contul Academiei Naționale de Fotbal după anunțarea listei finale de participanți selectați (începând cu 21 ianuarie).

Vezi și: