Academia Națională de Fotbal va organiza o nouă ediție a cursului de Marketing și comunicare pentru cluburile profesioniste, pe 14-15 februarie, în format online.

Înscrierile sunt deschise în perioada 6-10 februarie, iar cursul va cuprinde, printre altele, sesiuni despre branding, trenduri în social media, strategie digitală, dar și sponsorizări și relații comerciale cu partenerii.

Formarea este dedicată responsabililor de marketing și comunicare de la cluburile profesioniste de fotbal din România, din Liga 1 și Liga 2 (36 de cluburi), dar și cluburilor de Liga 3 care aspiră la profesionalism. În prezentarea temelor de curs vor fi folosite cât mai multe exemple concrete din fotbalul european și de la Echipa Națională.

Completează formularul de înscriere!

Costul acestui curs este de 440 lei, iar numărul de participanți este limitat la 20, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Vor avea prioritate reprezentanții cluburilor afiliate FRF care ocupă un rol de decizie în departamentele marketing sau comunicare, în organigrama unui club din Liga 1, Liga 2 sau Liga 3. Înscrierile sunt limitate la un participant din partea fiecărui club.

Toate detaliile sunt disponibile și pe site-ul Academiei Naționale de Fotbal!