Martin Garrix, artistul muzical oficial al UEFA EURO 2020, a deținut timp de 3 ani la rând titlul de cel mai bun DJ al lumii.

În acest timp el a urcat și pe scena principala UNTOLD. De fiecare dată când a fost prezent, artistul a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului de la Cluj Napoca. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că UNTOLD este unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume. UNTOLD este partener al Federației Române de Fotbal, așa că Garrix a primit cadou tricoul Naționalei României, inscripționat cu numele său.

Martin Garrix a anunțat aseară că va prezenta la primăvară imnul oficial al EURO 2020 pe care îl va compune. Garrix va fi prezentat familiei fotbalului la București, cu prilejul tragerii la sorți pentru turneul final, la ROMEXPO, pe 30 noiembrie. Fanii fotbalului și ai muzicii vor avea posibilitatea să câștige o întâlnire cu Martin Garrix la București cu acest prilej. Pentru a avea o șansă în acest sens, fanii trebuie să acceseze adresa  www.euro2020.com/Martin-Garrix.