Foto: UEFA

Trei brigăzi românești vor conduce joi, 9 decembrie, meciuri din competițiile de club europene, Europa League, Conference League și Women’s Champions League.

Radu Petrescu va fi la centru în meciul pe care echipa lui Ianis Hagi, Rangers FC, o va juca în deplasare contra lui Olympique Lyon, în grupa A din Europa League. Radu Petrescu îi va avea alături pe asistenții Radu Ghinguleac și Mihai Marica, în timp ce Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial.

Lyon și Rangers ocupă primele două poziții în Grupa A și sunt deja calificate în șaisprezecimile competiției.

În Conference League, Horațiu Feșnic va fi central în meciul pe care englezii de la Tottenham îl dispută la Londra contra francezilor de la Rennes, lideri în Grupa G. Valentin Avram și Alexandru Cerei vor fi arbitri asistenți, iar Marian Barbu arbitru de rezervă. Aflată pe locul secund, la egalitate de puncte cu Vitesse, Tottenham are asigurată deja prezența în play-off-ul pentru calificarea în șaisprezecimile competiției.

În Liga Campionilor la fotbal feminin, Iuliana Demetrescu va conduce meciul pe care Bayern München îl joacă în Suedia contra lui BK Häcken. Ea le va avea alături pe arbitrele asistente Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, iar Cristina Trandafir va fi al patrulea oficial. În Grupa D, Bayern luptă cu Lyon pentru prima prima poziție – francezii au un avans de două puncte înaintea rundei, în grupa din care mai face parte Benfica.

Brigadă germană la meciul lui CFR Cluj

Meciul pe care clujenii îl dispută în Gruia contra cehilor de la FK Jablonec îl va avea la centru pe Harm Osmers, în timp ce Dominik Schaal și Robert Kempter vor fi tușieri. Brigada va fi completată de Robert Schröder, al patrulea oficial. Din păcate, înaintea ultimei runde, clujenii sunt la 5 puncte față de adversara de joi și nu mai au șanse de a se califica în play-off.