Foto: UEFA

FIFA a anunțat componența brigăzilor de arbitri care vor oficia la meciurile echipei naționale programate în această lună.

Iată programul partidelor noastre, transmise live de PRO TV și Radio România Actualități, împreună cu arbitrii delegați pentru acestea:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 – Arena Națională (București)

  • O brigadă portugheză va conduce partida, avându-l la centru pe Fabio Jose Costa Verissimo, ajutat de Luis Andre Ferreira Pinto Campos și Bruno Miguel Campos Rodrigues, în calitate de al patrulea oficial fiind delegat Antonio Emanuel Carvalho Nobre.
  • “Centralul” lusitan de 38 de ani a făcut parte din brigada care a arbitrat România în preliminariile CM 2018, fiind al patrulea oficial la 0-0 în Kazahstan.

28 martie: România – Germania, ora 21:45 – Arena Națională (București)

  • A doua partidă va fi oficiată de o brigadă franceză, la centru Clement Turpin, arbitri asistenți Nicolas Danos și Cyril Gringore, cu Jerome Brisard al patrulea oficial.
  • “Centralul” francez de 38 de ani a fost delegat la EURO U19 din 2011 găzduit de România, unde a condus partida tricolorilor U19 cu Cehia, 1-3.

31 martie: Armenia – România, ora 19:00 – Stadion Republican Vazgen Sargsyan (Erevan)

  • La partida din deplasare pe care o vom disputa în această lună avem o brigadă din Letonia, condusă de Andris Treimanis, ajutat de Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs, iar Vitalikj Spasjonnikovs în calitate de al patrulea oficial.
  • Singurul contact al “centralului” de 35 de ani cu naționalele noastre datează din 2019 când, la EURO U21, a fost al patrulea oficial la semifinala Germania – România 4-2.