Foto: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

În această săptămână vor avea loc meciurile din prima manșă a play-off-ului competițiilor continentale, la care au fost delegați și arbitri, și oficiali din țara noastră.

Marian Barbu va conduce la centru meciul din UEFA Conference League dintre Tobyl FK (Kazahstan) și FC Viktoria Plzen (Cehia), el fiind ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Mihai Marica și Imre-Laszlo Bucsi. Cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu, observator pentru arbitri a fost desemnat Jouni Hyytia (Finlanda), iar delegat de joc din partea forului continental va fi Targo Kaldoja (Estonia). Meciul dintre Tobyl FK (Kazahstan) și FC Viktoria Plzen (Cehia) va avea loc joi, 24 august, de la ora 17:00, la Kostanay, pe arena Qostanai Ortalyq.

În aceeași competiție, UEFA a desemnat alți doi oficiali din România. Astfel, Camelia Nicolae va fi delegat de joc la meciul FK Zalgiris Vilnius (Lituania) – Ferencvaros TC (Ungaria), care va avea ca oră de start 20:00, pe stadionul LFF din Vilnius, iar Victor Radu va îndeplini același rol la jocul dintre Maccabi Tel Aviv (Israel) și NK Celje (Slovenia), care se va disputa de la ora 20:00, la Tel Aviv, pe Itztadion Bloomfield.

Tot ca delegat de joc a fost desemnat și Aurel Ionescu, la meciul dintre PFK Ludogorets 1945 Razgrad (Bulgaria) și AFC Ajax Amsterdam (Olanda), care se va juca în Europa League, joi, 24 august, la Razgrad, pe Huvepharma Arena.

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, va superviza brigada de arbitri care va oficia la partida din Champions League, dintre RKS Rakow Czestochowa (Polonia) și FC Copenhaga (Danemarca), care va avea loc marți, 22 august, la Sosnowiec, pe arena din ArcelorMittal Park. Tot ca observator pentru arbitri a fost desemnat și Augustus Constantin la meciul din Conference League, dintre PFK Levski Sofia (Bulgaria) și Eintracht Frankfurt (Germania), care se va juca pe Stadionul Național Vasil Levski din capitala Bulgariei.

Articol de Daniel Lazăr