Asociația Județeană de Fotbal Arad, condusă de Adrian Lucaci, a reușit în weekend-ul precedent organizarea mai multor evenimente dedicate fotbalului.

Au fost organizate finalele Turneului Internaţional Regional, competiție la startul căreia au fost prezente formații reprezentând România, Ungaria şi Serbia.
De asemenea, a fost organizată o expoziţie fotografică inedită pe teme fotbalistice, dar și lansarea unei cărți ce cuprinde povestea celor 120 de ani de fotbal în Arad. Evenimentul a avut loc în parcul “Mihai Eminescu”.

Ziua s-a încheiat cu un meci demonstrativ între UTA Old Boys şi Selecţionata FRF, încheiat la egalitate, 2-2, iar din echipa Federației Române de Fotbal au făcut parte selecționerii Cosmin Contra și Mirel Rădoi, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, secundul naționalei Adrian Mihalcea, Lucian Sănmărtean, Ion Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Aurel Țicleanu, Ion Geolgău, Gabriel Bodescu și Ciprian Paraschiv.

Ambele goluri ale selecționatei FRF au fost marcate de selecționerul Cosmin Contra. Partida a fost arbitrată de Ovidiu Hațegan, arbitru delegat marți, 27 august, în Liga Campionilor, la partida dintre Rosenborg și Dinamo Zagreb.

De asemenea au fost premiate câştigătoarele Cupei Aradului, ediţia 2019, competiție la care au participat peste 1.200 de copii.