Cursul se va desfășura pe 3 și 4 mai, online, va descrie modul de lucru al unui ofițer de presă și va oferi uneltele necesare pentru acest rol. Înscrierile sunt deschise până pe data de 28 aprilie.

Sesiunile se adresează ofițerilor de presă de la cluburile profesioniste din România, cei care se ocupă în permanență de nevoile media ale echipei și staff-ului, păstrează relația cu mass-media și livrează către aceasta obligațiile contractuale.

Printre temele prezentate la curs vor fi cele care țin de nevoile mass-media, relația ofițerului de presă cu celelalte departamente și impactul partenerilor comerciali în ce privește expunerea în mass-media.

Înscrie-te completând acest formular!

Cursul este construit și livrat de Cătălin Popescu, Managerul Biroului de Presă al Federației Române de Fotbal și Ofițer de Presă la reprezentativa U21 a României. Alături de el, alți colegi din cadrul Federației Române de Fotbal vor susține câte o prezentare, pentru a detalia legătura unui Ofițer de Presă cu alte departamente, precum cel comercial, administrativ, tehnic sau medical.

Toate detaliile legate de curs sunt disponibile pe site-ul Academiei Naționale de Fotbal.