FOTO: Sport Pictures

“Centralul” din București a arbitrat ultimul său meci pe prima scenă, partida dintre Concordia Chiajna și Politehnica Iași, din 14 decembrie, scor 3-6.

Alexandru Tudor, 47 de ani, (foto centru) este arbitrul român cu cele mai multe meciuri în Liga 1, 382. Acesta a debutat în Divizia A pe 15 mai 1999, în partida dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj.

Tudor a devenit arbitru FIFA în 2001, primul său meci internațional fiind pe 23 martie 2001, când a condus duelul Under 21 dintre Cipru și Irlanda.

Pe 4 noiembrie 2008 a debutat în Liga Campionilor, la partida dintre FC Barcelona și Basel.

De asemenea, cu ocazia aceluiași meci, s-a retras și Radu Iulian, 44 de ani, (foto dreapta). Acesta și-a început cariera de arbitru în 1990, iar în 2004 a fost promovat la Liga 1. A strâns 187 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc și 7 partide internaționale.

Înaintea ultimului meci din carieră la nivel național, Alexandru Tudor și Radu Iulian au fost premiați, din partea CCA și FRF, de Alexandru Deaconu, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor le mulțumește celor doi pentru întreaga activitate și le urează succes în viitor!