Astăzi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din Youth League, cea mai importantă competiție intercluburi la nivel de juniori.

România este reprezentată și în acest an de AFK Csikszereda, câștigătoarea Ligii Elitelor din sezonul 2021/2022! Formația din Miercurea Ciuc s-a impus în finala competiției cu 3-0 în fața celor de la Universitatea Cluj, câștigând astfel dreptul de a participa în această ediție din Youth League.

AFK Csikszereda va întâlni în primul tur campioana Turciei, Galatasaray. Prima manșă este programată pe 14 septembrie, în România, iar returul pe 5 octombrie la Istanbul.

Învingătoarea dublei manșe dintre AFK Csikszereda și Galatasaray va juca în turul secund (programat pe 26 octombrie și 2 noiembrie) cu FC Rukh Lvov (Ucraina) sau Zaglebie Lubin (Polonia).

Este pentru ultima oară când participanta României este desemnată ca urmare a câștigării Ligii Elitelor U19. Începând de anul viitor, locul pentru Youth League va fi acontat de campioana Ligii de Tineret, cea mai nouă competiție de juniori organizată de FRF, dedicată jucătorilor U18, cu posibilitatea de a folosi trei fotbaliști peste limita de vârstă, dar Under 21.