Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile din runda intermediară a UEFA Regions Cup, găzduită de selecționata Buzăului. Regions Cup este competiţia organizată de forul continental care este dedicată fotbalului amator.

Toate instituțiile media care doresc să se acrediteze la turneul ce va avea loc la Buzău şi Râmnicu-Sărat sunt rugate să trimită solicitările până la data de 13 septembrie, ora 15:00, la adresa ajfbuzau@gmail.com.

Progamul competiției:

16 septembrie

West Slovakia (Slovacia) – North Riding Football (Anglia) – stadion Gloria, ora 15:00
Region 2 (Irlanda) – Selecționata Buzăului – stadion Gloria, ora 19:30

19 septembrie

Region 2 (Irlanda)  – West Slovakia (Slovacia) – stadion Gloria, ora 15:00
North Riding Football  (Anglia) – Selecționata Buzăului – stadion Gloria, ora 19:30

22 septembrie

Selecționata Buzăului – West Slovakia (Slovacia) – stadion Gloria, ora 17:00
North Riding Football (Anglia) – Region 2 (Irlanda) – stadion Municipal Râmnicu-Sărat, ora 17:00

Selecționata Buzăului s-a calificat în etapa intermediară, ultima înaintea turneului final, după ce a câștigat grupa preliminară, disputată în Slovacia în luna iunie.

La turneul final se vor califica doar ocupantele primului loc în cele opt grupe intermediare.

Aflată la ediția cu numărul 11, UEFA Regions Cup este o competiție dedicată echipelor practicante de fotbal amator, organizată de UEFA. Gazda turneului final va fi selectată de către forul european din rândul celor 8 echipe care vor obține calificarea. Turneul este programat în vara anului viitor.

Cele 8 echipe care se vor califica la turneul final vor fi împărțite în două grupe de câte 4. Cele două formații care vor câștiga grupa din care fac parte se vor întâlni în finala competiției.