Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru jocul de pregătire al naționalei U21 a României împotriva selecționatei similare a Finlandei.

  • România U21 – Finlanda U21 – vineri, 25 martie, ora 17:15, stadion Arcul de Triumf (București)

Începând de vineri, 11 martie, și până joi, 17 martie, ora 12:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările nominale pentru această partidă pe adresa de mail: catalin.popescu@frf.ro.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul. Lista finală a tuturor persoanelor acreditate, precum și detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

În luna martie, selecționata U21 mai are programată o partidă amicală cu selecționata de tineret a Marocului. Meciul se va disputa pe 29 martie, la Rabat.

Ambele partide din această lună vor fi transmise în direct la TVR.