Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare la primul joc de pe teren propriu din acest an al naționalei feminine.

Marți, 22 septembrie, ora 19:00 | Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia

Partida va fi transmisă în direct pe PRO X.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la această partidă sunt rugate să trimită solicitările nominale la adresa de e-mail emma.barsan@frf.ro până la data de 15 septembrie, ora 12:00.

Pentru a respecta protocolul UEFA, solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile.  Cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate la acest joc, precum și toate detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.