Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare la finala Cupei României la fotbal feminin, programată pe 6 iunie, de la ora 12:30, pe stadionul Francisc von Neuman din Arad! 

Începând de luni, 24 mai, până joi, 27 mai, ora 12:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru acest joc astfel pe adresa de mail: emma.barsan@frf.ro.

Reprezentanții instituților media din Arad vor trimite solicitările de acreditări la adresa media@uta-arad.ro.

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Finalistele se stabilesc pe 2 iunie

Semifinalele competiției se vor decide pe 2 iunie conform următorului program:
ora 17:30: Heniu Prundu Bârgăului – Vulpițele Galbene Roman
ora 17:30: Piroș Security Arad – Universitatea Olimpia Cluj

Având în vedere “Protocolul medical pentru reluarea competițiilor”, locurile pentru reprezentanții mass-media sunt limitate. În acest sens, rugăm instituțiile de presă să solicite o singură acreditare.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea finalei.