Federația Română de Fotbal, prin ANF, organizează pentru prima dată un curs despre finanțări nerambursabile pe care organizațiile sportive sau care derulează activități sportive le pot accesa. Înscrierile sunt deschise până pe 28 octombrie.

Programul va fi o scurtă introducere în domeniu, astfel încât participanții să se familiarizeze procesul de obținere a unei finanțări nerambursabile, dezvoltându-le capacitatea de a identifica corect atât nevoile de dezvoltare organizațională, cât și sursele prin care acestea pot fi acoperite.

Participanții vor avea ocazia să identifice idei de proiect și să le coreleze cu sursele de finanțare pe care le pot accesa, asigurându-se că trec prin toți pașii specifici identificării unei surse de finanțare eligible. Vor avea, de asemenea, ocazia să primească feedback de la colegi și trainer.

Cursul este dedicat managerilor din cluburile de fotbal afiliate FRF (președinte, secretar general) și celor direct responsabili de întocmirea și depunerea dosarelor de finanțare (persoane care să urmărească finanțările sau care să știe ce să ceară unui consultant).

Completează formularul de înscriere!

Cursul va fi organizat în format fizic, la sediul Federației Române de Fotbal din București, iar numărul de participanți este limitat la 15, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere, legate de motivația de participa în program.

Toate detaliile cursului sunt disponibile pe site-ul ANF.