Specialiștii în comunicare și responsabilii de relația cu mass-media se pot înscrie la acest curs până pe 5 decembrie. Este al doilea an consecutiv în ANF organizează această formare.

Cea mai importantă noutate, însă, este că începând de anul acesta, cei care participă la cursul de responsabil mass-media sunt calificați pentru a ocupa funcția cu același nume în cadrul cluburilor de Liga 1 și Liga 2.

Sesiunile vor avea loc pe parcursul a două zile, pe 8 și 9 decembrie, în format online (pe Zoom) iar cursul este construit și livrat de Cătălin Popescu, managerul Biroului de Presă al Federației Române de Fotbal și ofițer de presă la Echipa Națională a României.

Alături de el, alți colegi din cadrul Federației Române de Fotbal vor susține câte o prezentare pentru a detalia legătura dintre acest rol și altele din departament. De asemenea, vor exista și doi invitați surpriză: un jurnalist de marcă (pentru a înțelege și realitatea instituțiilor media), precum și un fotbalist cu o expunere media ridicată.

Înscrie-te completând formularul!

Printre temele cursului se numără contextul mass-media de astăzi, nevoile presei, relația jucătorilor profesioniști cu mass-media și tendințe în ceea ce privește obligațiile media.

Numărul de participanți este limitat la 20, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. Costul acestui curs este de 790 de lei.

Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul ANF!