În luna noiembrie, Academia Națională de Fotbal (ANF) continuă seria de cursuri dedicate scoutingului, realizate în parteneriat cu IPSO Football, după cele începute anul trecut.

Înscrierile la cursul Scouting pentru echipe de seniori au loc până pe 1 noiembrie. Cursul reprezeintă nivelul 4 din ierarhia de formare a IPSO Football, după ce în precedentul sezon competițional, ANF a organizat cursul de Introducere în scouting (nivelul 1 & 2) și cursul de Scouting pentru echipe de juniori și tineret (nivelul 3).

Cursul explorează strategii și proceduri complexe de scouting care vor aduce un plus pentru orice antrenor, scouter, analist, manager, director tehnic; acesta oferă un mare ajutor și agenților de fotbal pentru evaluarea tânărului jucător.

Completează formularul de înscriere, AICI

Cursul va avea loc online, în perioada 7-10 noiembrie și va dura în total 16 ore. Numărul de participanți este limitat la 30, aplicațiile urmând a fi selectate în baza răspunsurilor din formularul de înscriere. În cazul departajării, vor avea prioritate reprezentanții cluburilor afiliate FRF și cei care lucrează în departamentul de scouting al unui club, dar și motivația exprimată în formularul de înscriere.

International Professional Scouting Organisation (IPSO) este o companie din Marea Britanie care a mai colaborat, de-a lungul timpului, cu Federația Poloneză de Fotbal, Federația Estonă de Fotbal, Millwall FC, Sunderland AF, Malmo FC sau Slavia Praga.

Toate detaliile cursului sunt disponibile pe site-ul ANF!