Broșura cuprinde cele 29 de cursuri care se vor desfășura până în iunie 2022 sub umbrela Academiei Naționale de Fotbal, descrierea fiecăruia, dar și perioadele în care vor avea loc și modul în care vor fi susținute.

În primăvară, odată cu lansarea ANF, Federația Română de Fotbal a făcut public planul de a deveni cel mai important furnizor de programe educaționale în sport din România, oferind un model organizațional pentru sportul românesc.

Lansarea broșurii cu titlurile cursurilor organizate de ANF pentru întregul sezon competițional este următorul pas în îndeplinirea acestui obiectiv, după ce primele programe au fost începute încă din vara anului 2021.

Răsfoiește broșura să afli cursurile pe care le organizăm și fii parte din dezvoltarea fotbalului românesc!

Cursurile noastre sunt destinate atât specialiștilor în domeniu (jucători, arbitri, antrenori), cât și publicului larg (tineri pasionați de sport, părinți, copii sau alte persoane pasionate interesate de domeniul fotbalului).

Temele programelor acoperă principalele domenii ale specialiștilor din lumea fotbalistică, de la zona administrativă și tehnică, la cele ale jucătorilor, arbitrilor, și scoutingului. ANF oferă și cursuri acreditate de preparator sportiv, instructor sportiv și Licența UEFA GRASSROOTS (D).

Participanții la cursuri vor avea ocazia să discute cu specialiști din fiecare domeniu și să învețe tips&tricks din practică, iar la terminarea fiecărui curs primesc un certificat care să ateste cunoștințele acumulate.