13 decidenți de la cluburile de fotbal feminin, reprezentanți ai tuturor eșaloanelor competiționale, au participat la cursul ANF desfășurat în perioada 10-12 aprilie la București.

Cursul a fost organizat exclusiv pentru președinții și decidenții de la cluburile de fotbal feminin (sau cu secții de fotbal feminin) din cele 3 ligi din România, respectiv de la cluburile de copii și juniori cu activitate în fotbalul feminin, iar o parte din costurile cursului au fost subvenționate de Federația Română de Fotbal.

Pe parcursul primei zile, participanții au trecut prin sesiuni conduse de reprezentanți FRF despre fotbal feminin în context european, management strategic, branding și comunicare, în timp ce ultimele două zile s-au axat pe un atelier de management și un atelier de leadership, ambele ținut de Oana Năstase, coach in management strategic.

Cursul a fost conceput pentru a oferi decidenților din cadrul echipelor de fotbal feminin din România instrumentele necesare de management pentru a avansa și dezvolta cluburile pe care le conduc, pentru a înțelege dinamica relațiilor cu jucătoarele, comunitatea și fanii, și pentru a crește performanțele echipei.