Joi, 4 noiembrie, a avut loc un prim curs de Managementul Stadioanelor, la care ne-au fost alături 66 de participanți.

Cursul a avut loc online, iar printre cei care au luat parte s-au numărat reprezentanți ale celor mai importante stadioane din țară (Arena Națională, Cluj Arena, Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și Stadionul Ghencea), reprezentanți ai autorităților locale și manageri de meci ai cluburilor din primele ligi.

Cursul a fost ținut de Alexandru Cândea, Head of Events Department FRF, care a vorbit despre gestionarea unui stadion, mentenanța acestuia, ambient și siguranța spectatorilor, aspecte comerciale și de marketing și a prezentat studiul de caz al EURO 2020 la București.

Pentru a duce mai departe experiența FRF în gestionarea stadioanelor, în 2022, Academia Națională de Fotbal va organiza și o formare intensivă de 3 zile pentru managerii de stadioane. Astfel, ne dorim să venim în sprijinul administratorilor de stadioane din țară, mai ales în contextul în care multe dintre stadioanele nou construite au nevoie de experți care să le gestioneze.

Toate detaliile pentru următorul curs de Managementul Stadioanelor, precum și alte cursuri viitoare organizate de ANF, sunt disponibile în broșura educațională a acestui sezon.