În luna martie, Academia Națională de Fotbal, în parteneriat cu IPSO Football, organizează cinci sesiuni despre scouting, dedicate începătorilor.

Aceste prime sesiuni dedicate începătorilor vor oferi instrumente și resurse utile celor care vor să activeze în acest domeniu și, implicit, cluburilor. Partenerul educațional pentru cursul de scouting este International Professional Scouting Organisation (IPSO), companie din Marea Britanie care a mai colaborat de-a lungul timpului cu Federația Poloneză de Fotbal, Sunderland AF, Malmo FC sau Slavia Praga.

Chiar dacă este dedicat începătorilor, este un curs captivant și pentru cei care lucrează deja în domeniu sau pentru antrenorii care doresc să se perfecționeze. Totodată, cursul este potrivit pentru reprezentanții Academiilor de fotbal din România.

Înscrierile sunt deschise până pe 10 martie, prin completarea formularului disponibil AICI!

Cursul va fi ținut integral online, prin platforma Zoom, iar cursanții vor primi la finalul zilelor de curs o diplomă care să ateste formarea absolvită. Costul cursului este de 480 de lei. Toate detaliile sunt disponibile și pe site-ul ANF.

Cele 5 workshopuri din luna martie vor fi continuate în luna mai cu o sesiune mai avansată, care vă fi găzduită la sediul FRF.