Sursă foto: Facebook @Fortuna Becicherecu Mic

Așteptarea a luat sfârșit! Liga 1 feminin a început sâmbătă, 5 septembrie, cu primele două jocuri: Banat Girls – Fortuna Becicherecu Mic și ACS Fotbal Feminin Baia Mare – CS Universitatea Alexandria. 

După o pauză îndelungată, provocată de pandemia care a cuprins întreaga lume, Liga 1 feminin a revenit în prim plan în acest final de săptămână, cu un spectacol pe măsură.

Fortuna Becicherecu Mic s-a impus cu 5-0 în fața nou-promovatei Banat Girls. Pe lista marcatoarelor, autoare a unei duble, s-a aflat și atacantul naționalei feminine, Laura Rus!

În celălalt meci programat astăzi, Fotbal Feminin Baia Mare a remizat pe teren propriu cu Universitatea Alexandria, scor 2-2!

Rezultate:

Banat Girls – Fortuna Becicherecu Mic 0-5
Au marcat: Laura Rus (10, 90+2), Nadejda Colesnicenco (70), Maria Neacșu (77), Anda Jivan (87)

ACS Fotbal Feminin Baia Mare – CS Universitatea Alexandria 2-2
Au marcat: Marinela Cotos, Cristina Palincas (75) / Otilia Durlă (58), Elena Frîncu (90+2)

Următoarele 4 jocuri sunt programate mâine, 6 septembrie, conform următorului program:

ora 11:00: Selena SN Constanța –  Universitatea Galați
ora 11:00: Universitatea Olimpia Cluj –  Piroş Security Arad
ora 11:00: Carmen București –  Asociația Fotbal Club Fair-Play
ora 17:00: Vasas Femina Odorhei –  Heniu Prundu Bârgăului

Iată câteva reacții ale tricolorelor care evoluează în campionatul intern înaintea disputării primei etape din Liga 1 Feminin!

  • Teodora Meluță ( U Olimpia Cluj)

”Mă aștept ca toate echipele să vină cu chef și cu o mai mare poftă de fotbal după această perioadă! Obiectivele clubului nostru rămân aceleași, să luăm titul de campioană, ca în fiecare an, și să aducem Cupa României acasă, acolo unde îi este locul!”

  • Ana Vlădulescu (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc)

”Îmi doresc să se joace un fotbal de calitate, cu cât mai multe cluburi care să se bată pentru campionat și pentru Cupa României. Noi vom lupta pentru primele două locuri și să ajungem din nou în finala Cupei României”.

Toate informațiile despre competițiile de fotbal feminin le găsiți, începând de astăzi, pe pagina de Facebook LIGA FEMININĂ!