FRF Coach, platforma dedicată antrenorilor lansată la începutul lunii iulie, a strâns 1.597 de utilizatori în primele 100 de zile.

În total, FRF a organizat până acum și 8 evenimente în țară, în cadrul cărora platforma a fost prezentată antrenorilor; doar la ultimele două, în Alba-Iulia și Pitești, au participat peste 150 de antrenori.

De asemenea, a fost adăugat conținut nou, odată cu introducerea exercițiilor realizate la loturile echipelor naționale, iar în următoarea perioadă vor mai avea loc workshopuri despre funcționalitățile platformei, realizate de Academia Națională de Fotbal.

FRF Coach a fost dezvoltată în parteneriat cu Țările de Jos și este disponibilă pe orice dispozitiv, laptop, telefon sau tabletă. Platforma conține planuri de antrenament și modele de exerciții, adaptabile pentru fiecare grupă de vârstă.

La fiecare exercițiu prezentat este specificat obiectivul și regulile acestuia, materialele necesare, animație video care explică exercițiul, imagini cu amplasarea materialelor de antrenament și poziționarea jucătorilor, precum și care sunt opțiunile pentru a-l face mai dificil sau mai ușor. Mai mult, antrenorii își pot crea un întreg plan de antrenament, pe o perioadă mai lungă.

În platforma FRF Coach se găsesc peste 7.600 de exerciții, în medie 600 pentru fiecare categorie de vârstă. De asemenea, sunt prezentate 996 de modele de sesiuni de antrenament și 121 de planuri de pregătire.

FRF COACH este disponibilă la adresa: www.frfcoach.ro, dar și în Google Play, și App Store.