Foto: Jasmin Walter - UEFA/UEFA via Getty Images

Fanii României au colorat în roșu, galben și albastru străzile din Munchen cu ocazia partidei câștigate de naționala noastră, 3-0 cu Ucraina, în meciul de debut la EURO 2024.

A fost atmosferă de sărbătoare și în Fan Zone-ul din Munchen, atât înainte, dar mai ales la finalul partidei. Suporterii prezenți în zona dedicată României au avut ocazia să se fotografieze alături de Marius Niculae și Lucian Sănmărtean, care au fost prezenți la Olympiapark înainte de partida România – Ucraina.

Suporterii care n-au avut bilete pentru meciul de pe Munich Football Arena au putut urmări partida pe ecranele gigant amplasate în Fan Zone și au sărbătorit împreună victoria naționalei noastre.

La final, sărbătoarea a continuat alături de susținătorii ai Echipei Naționale; Corina Caragea, Ionuț Rada, Ciprian Stoica, Otravă, Pavel Bartoș, Adda și Cătălin Rizea au oferit autografe, s-au fotografiat alături de suporteri și au cântat împreună pentru România!

 

Mutăm sărbătoarea tricoloră la Köln!

Unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor din Koln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia.

Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

Parada Fanilor către stadionul din Koln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Koln.

  • Locație punct de întâlnire Fan Walk Koln: Josef Lammerting-Allee – Vezi hartă
  • Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00
  • Ora de start: 22 iunie, ora locală 18:30

Una dintre cele mai frumoase priveliști cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat și Fan Zone-ul din oraș pe durata EURO.

Aflat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spațiul va beneficia și de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va cuprinde și numeroase activități și concursuri speciale.

  • Locație Fan Zone Koln: Tanzbrunnen – Vezi hartă
  • Program Fan Zone Koln: 22 iunie, începând cu ora locală 14:00

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Koln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.