Mihai Dascălu, cel mai activ utilizator în aplicația Tricolorii, în 2023, a trăit o experiență unică: deplasarea cu naționala, la Madrid, pentru meciul cu Columbia, din luna martie.

Suporterul din Pașcani a fost primul în clasamentul ”Suporterii anului 2023” și, astfel, a avut parte de un premiu unic. Încă de la sosirea la aeroport, pentru deplasarea la Madrid alături de tricolori, a fost întâmpinat de jucătorii României, care i-au dăruit un tricou pe care l-au și semnat.

“Am rămas surprins. Toți jucătorii au fost foarte drăguți. Cu unii dintre ei am făcut și poze. Am schimbat câteva vorbe cu Cristi Manea, Ianis Hagi, Radu Drăgușin, Florin Tănase și George Pușcaș. Eram foarte emoționat, nu prea îmi găseam cuvintele. Le-am mulțumit fiecăruia în parte”, a spus câștigătorul din aplicația Tricolorii.

Mihai a avut ocazia să vadă pe viu cum se desfășoară o deplasare a tricolorilor: “Pe drum spre Madrid, am avut senzația că fac parte din delegație. Am stat lângă jucători și staff. A fost o experiență WOW. Nu în fiecare zi ai ocazia asta, poate se ivește o dată în viață. Am vizitat și baza de antrenament a lui Real Madrid, totul era impecabil, am rămas captivat”.

“A fost o atmosferă infernală la meciul cu Columbia. Nu ne auzeam unii cu alții. Când am ajuns în tribune, îmi bătea inima atât de puternic! Mi s-a făcut pielea de găină și încă nici nu începuse meciul”, a mai spus suporterul. Și în 2024, marele premiu din aplicația Tricolorii este o deplasare, anul viitor, alături de naționala României!