Sunt prezente la startul turneului final șase echipe, în frunte cu ACS Performer Constanța, deținătoarea titlului, la care se adaugă ACS West Deva, CS Atletic Bradu, CSM Focșani, CS Muncitorul Reșița și ACS VK Soccer București.

ACS West Deva, principala rivală a constănțenilor, a venit la Jupiter cu tot ce are mai bun, cinci internaționali români și doi dintre cei mai buni componenți ai primei reprezentative a Bulgariei.

ACS VK Soccer, echipa lui Viorel Kraus junior, apariție nouă pe harta fotbalului pe plajă din România, are și ea ambiții mari. VK Soccer a ajuns pe malul Mării Negre după un turneu reușit în Turcia.

CS Atletic Bradu, CS Muncitorul Reșița și CSM Focșani sunt formații care dau de o bună bucată de vreme sare și piper turneului final.

„Totul e amenajat ca la carte, teren, tribună, și așteptăm ca meciurile să fie urmărite de cât mai mulți spectatori. Fotbalul pe plajă e un sport spectaculos, care atrage, e ceva special. Turneul final al Campionatului Național reprezintă în același timp o nouă ocazie de a promova această disciplină în care Federația Română de Fotbal crede”, a declarat Valeriu Ioniță, manager al naționalei de fotbal pe plajă a României.

În urma tragerii la sorți, echipele au fost împărțite în două grupe:

Grupa A
ACS West Deva
CS Atletic Bradu
CSM Focșani

Grupa B
ACS Performer Constanța
ACS VK Soccer București
CS Muncitorul Reșița

Iată programul turneului final:
Vineri, 21 iulie
ora 10.00
ACS West Deva – CS Atletic Bradu
ora 11.15
ACS Performer Constanța – ACS VK Soccer București
ora 17.00
CSM Focșani – ACS West Deva
ora 18.15
CS Muncitorul Reșița – ACS Performer Constanța

Sâmbătă, 22 iulie
ora 10.00
CS Atletic Bradu – CSM Focșani
ora 11.15
ACS VK Soccer București – CS Muncitorul Reșița
ora 18.00
A3 – B3

Duminică, 23 iulie
ora 10.00
A2 – B2
ora 11.30
A1 – B1

* Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 23 iulie, ora 12.30