Echipa națională de fotbal pe plajă a României s-a impus cu 5-2, joi, la Kranevo, într-un test de pregătire cu reprezentativa similară a Bulgariei. Tricolorii au bifat cea de-a doua victorie în disputele cu vecinii din sud. La începutul lunii trecute, în aceeași localitate, România a câștigat un meci amical cu gazdele tot la diferență de trei goluri (8-5).

În confruntarea de joi, selecționerul Viorel Farcaș a titularizat următorii jucători: Ionuț FLOREA – Ionel POSTEUCĂ, Marian MĂCIUCĂ, Bogdan CIOCĂNEL, Iulian RĂVOIU. Rezerve la startul întâlnirii au fost: Laurențiu GHEORGHE – Adrian TĂNASE, Liviu CROITORU, Raj CĂRĂULEANU, Dorel ZAHARIA, Viorel FARCAȘ. Pentru tricolori, au marcat Marian Măciucă (de trei ori), Bogdan Ciocănel și Raj Cărăuleanu.

Meci amical la Mamaia

Cele două formații se întâlnesc vineri (ora 18:00) într-un nou test de pregătire. Partida se dispută la Mamaia, pe plaja Melody, iar intrarea spectatorilor este liberă. În perioada 12-14 august, România va evolua, la Siofok, în cel de-al treilea turneu preliminar al Diviziei A din Liga Europeană – 2016: tricolorii se vor duela cu Portugalia (câștigătoarea ediției de anul trecut a Cupei Mondiale), Rusia și Belarus. Înaintea meciurilor din Ungaria, formația pregătită de Viorel Farcaș ocupă locul 11, fără niciun punct.