Meciul se va juca la București, pe stadionul Dinamo, de la ora 19:30. 

Marți, 2 septembrie, la Hotel Phoenicia Express (Șoseaua Odăi 441 – 443), selecționerul Viorel Moldovan va susține o conferință de presă la ora 16:30, urmat de un jucător. 

Miercuri, 3 septembrie, antrenamentul oficial al echipei naționale de tineret va avea loc la Centrul de Fotbal Buftea, de la ora 18:00, și va fi deschis reprezentanților mass-media primele 30 de minute, fără altă activitate de presă. 

Reprezentativa similară a Muntenegrului va ajunge la București marți, 2 septembrie, iar antrenamentul oficial este programat miercuri, 3 septembrie, pe stadionul Dinamo, începând cu ora 19:30. Antrenamentul va fi deschis presei pentru primele 15 minute, fără altă activitate de presă. 

ÎN ATENȚIA REPREZENTANȚILOR MASS-MEDIA

  • Începând de azi și până marți, 2 septembrie, ora 13:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV, din București, sunt rugați să trimită solicitări de acreditări (numerice) pentru acest meci la adresa de e-mail: paul.zaharia@frf.ro
  • Reprezentanții mass-media își pot ridica acreditările și vestele pentru fotoreporteri înaintea antrenamentului oficial al României, miercuri, 3 septembrie, ora 18:00, Centrul de Fotbal Buftea.

    Duminică, 7 septembrie, lotul reprezentativei de tineret se va deplasa în Germania, unde, pe 9 septembrie, va disputa ultimul joc din grupa de calificare pentru CE 2015. Partida se va disputa la Magdeburg, de la ora locală 18:00, 19:00 în România. 

    Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la partida din Germania, sunt rugați să trimită solicitări pe adresa catalin.gheorghiu@frf.ro până miercuri, 3 septembrie, ora 17:00.