”Se poate să avem caracter, forţă mentală şi să întoarcem un rezultat care pentru unii părea imposibil. Am crezut în ei după un început de meci slab. După pauză am avut o altă atitudine, asta este echipa de caracter de care am nevoie, pe care mi-o doresc! La pauză le-am spus că vom reuşi să egalăm şi chiar să câştigăm. Nu ştiu de când nu s-a văzut o asemenea întoarcere de scor la nivel internaţional”, a declarat Viorel Moldovan.
 
România a deschis scorul în partida cu Muntenegru din grupa 6 a preliminariilor EURO Under 21 din 2015, însă, la pauză, s-a văzut condusă cu 3-1. În repriza secundă, ”tricolorii” au întors rezultatul și au învins cu 4-3.
 
Viorel Moldovan a avut cuvinte de laudă pentru atacantul George Pușcaș, marcatorul golului de 2-3: ”Puşcaş sper să ajungă cât mai repede la prima echipă a lui Inter. El creşte de la meci la meci, îi prevăd un viitor frumos şi cred că va fi numărul 9 de care echipa naţională are nevoie”.
 
”Am muncit mult la fiecare antrenament pentru acest rezultat. Bine că am reușit să ne revenim și să învingem. Ne bucurăm pentru victorie și ne dorim să continuăm munca bună pe care am început-o cu această generație. Gata!, de mâine pregătim meciul cu Germania. Încă sperăm la calificare”, a declarat și George Pușcaș, atacantul României U21.