Duminică, 10 august, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, selecționerul Viorel Moldovan va susține o conferință de presă la ora 12:30, urmat de doi jucători. Antrenamentul de la ora 18:00 se va desfășura la Centrul de Fotbal Buftea și va fi deschis presei primele 30 de minute.

Marți, 12 august, antrenamentul oficial al echipei naționale de tineret a României va avea loc la Centrul de Fotbal Buftea, de la ora 18:30, și va fi, de asemenea, deschis primele 30 de minute, fără altă activitate de presă.

Antrenamentul oficial al echipei naționale a Italiei U21 va avea loc marți, 12 august, pe stadionul ”Ilie Oană”, de la ora 19:30, și va fi deschis presei primele 15 minute.

ÎN ATENȚIA REPREZENTANȚILOR MASS-MEDIA:

  • Începând de astăzi și până luni, 11 august, ora 17:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV, din București, sunt rugați să trimită solicitări de acreditări (numerice) pentru acest joc la adresa de e-mail: paul.zaharia@frf.ro.
  • Reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV, din Prahova, sunt rugați să solicite acreditări (numerice) ofițerului de presă al clubului Petrolul Ploiești, Cristian Notaru.

 

Reprezentanții mass-media din București își pot ridica acreditările și vestele pentru fotoreporteri înaintea antrenamentului oficial al României: marți, 12 august, ora 18:30, Centrul de Fotbal Buftea.

Reprezentanții mass-media din Prahova își pot ridica acreditările și vestele pentru fotoreporteri înaintea antrenamentului oficial al Italiei: marți, 12 august, ora 19:30, stadion ”Ilie Oană”.

PREȚURILE BILETELOR PENTRU MECIUL ROMÂNIA – ITALIA AICI