Meciul s-a disputat la Skopje, pe cea mai mare arenă din Macedonia, National Arena Philip II, cu o capacitate de 32.000 de locuri.
 
Pentru partida de astăzi, selecționerul Viorel Moldovan a folosit următorii jucători:
 
Valentin Cojocaru – Mihai Bălașa (cpt.), Ioan Neag (68 Bogdan Țîru), Deian Boldor, Steliano Filip – Iulian Cristea (46 Ionuț Șerban), Alexandru Dan (46 Dragoș Nedelcu) – Claudiu Bumba (46 Adrian Păun) (75 Iulian Roșu), Gabriel Iancu, Florin Tănase (68 Dorin Rotariu) – Valentin Balint (46 Alexandru Mitriță)
 
Rezerve: Laurențiu Branescu, Ciprian Perju
 
Gazdele au deschis scorul în minutul 30, prin Babunski (Barcelona B), brigada de arbitri din Macedonia considerând că mingea a depășit cu puțin linia porții. Și l-au majorat în minutul 62. 
 
Unicul gol al ”tricolorilor” a fost reușit de Mihai Bălașa, în minutul 69, ”cap” din interiorul careului după centrarea lui Mitriță din lovitură liberă.
 
După fluierul final, Dorin Rotariu a primit cartonașul roșu pentru proteste în fața arbitrului, care, cu toate că gazdele au efectuat, în total și pe rând, 9 schimbări în partea secundă, a fluierat finalul jocului după doar 3 minute de prelungiri.